26.7 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Σενγκέλια… 2022 στην Μπασκόνια

Ο Τορνίκε Σενγκέλια γίνεται με τον καιρό... σύμβολο για την Μπασκόνια, η οποία προχωρά σε επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2022, δείχνοντας πως θέλει να τον κρατήσει για πάντα.

Όσοι ήθελαν Σενγκέλια... θα μείνουν ξανά με τον όρεξη. Τουλάχιστον προς το παρόν, αφού η Μπασκόνια σκοπεύει να επεκτείνει ακόμη περισσότερο το συμβόλαιο του Γεωργιανού φόργουορντ, φτάνοντας έως το 2022. Ο ίδιος είχε συμφωνία έως το 2020 με το σύλλογο, αλλά ο «δεσμός» των δύο πλευρών είναι ισχυρός και, κάπως έτσι, αναμένεται να συμπληρώσει οκταετία στην Χώρα των Βάσκων, εφόσον φτάσει έως το τέλος του νέου συμβολαίου, όταν και θα είναι 31 ετών.

Όλα αυτά ακολουθούν μία εξαιρετική χρονιά του «Τόκο», ο οποίος βρέθηκε στην καλύτερη πεντάδα της Ευρωλίγκα, μετρώντας κατά μέσο όρο 13.7 πόντους, 6.6 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ σε 33 παιχνίδια στη διοργάνωση. Το ακριβές ποσό δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, αλλά θα πρόκειται για ένα από τα πιο ακριβά συμβόλαια στην ιστορία την Μπασκόνια, επιβραβεύοντας τον Σενγκέλια και δείχνοντας τη σημασία που έχει για τον οργανισμό, ενώ θα υπάρχει ρήτρα για το ΝΒΑ, σε περίπτωση που υπάρξει ομάδα, η οποία θα διεκδικήσει την απόκτησή του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ