19.4 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

Οι Νικς θέλουν Ίρβινγκ!

Αφού τελειώσαμε ουσιαστικά με τη φετινή free agency στο ΝΒΑ, που δεν αναμένεται να μας προσφέρει άλλες συγκινήσεις, πάμε να ασχοληθούμε με αυτή του επόμενου καλοκαιριού. Μη νομίζετε πως είναι αργά για τέτοιου είδους σενάρια. Οι New York Times εξύφαναν ήδη ένα.

Σύμφωνα με αυτό οι Νιου Γιορκ Νικς κυρίως, αλλά και οι Μπρούκλιν Νετς, σκοπεύουν να διεκδικήσουν δυναμικά την υπογραφή του Κάιρι Ίρβινγκ! Κάτι που θα συμβεί μόνον αν αυτός φύγει από τους Σέλτικς κι αυτό είναι το μεγάλο ερωτηματικό.

Διότι ο Ίρβινγκ έχει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει την οψιόν που έχει στο συμβόλαιό του με την ομάδα της Βοστόνης και να μείνει ελεύθερος, αλλά ακόμα κανείς δεν ξέρει αν θα το κάνει. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη για τις προθέσεις του, κάτι που μάλλον είναι φυσιολογικό, αφού ακόμα δεν έχει τελειώσει το καλοκαίρι του 2018. 

Παρόλα αυτά η κουβέντα έχει ήδη ξεκινήσει και εν πολλοίς έχει την αφετηρία της σε κάτι που είχε πει ο Ίρβινγκ όταν ακόμα έπαιζε στους Καβαλίερς, ότι θα ήθελε να παίξει κάποτε στους Νικς. Αλλά από αυτό το σημείο μέχρι να φύγει το επόμενο καλοκαίρι από τη Βοστόνη, η απόσταση είναι ασφαλώς πολύ μεγάλη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ