23.8 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Κοντά σε Μούκα ο Ίκαρος

Την απόκτηση του Τάσου Μούκα επιχειρεί ο Ίκαρος Νέας Σμύρνης, με τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών να έχουν προχωρήσει και τη συμφωνία να μην αποκλείεται σύντομα.

Έτοιμος για μια μεγάλη κίνηση είναι ο Ίκαρος Νέας Σμύρνης, ο οποίος δεν είναι μακριά από το να αποκτήσει τον Τάσο Μούκα. Ο 30χρονος σκόρερ, που έχει επανέλθει πλήρως από τον τραυματισμό που τον είχε χτυπήσει τον καιρό που αγωνιζόταν με την φανέλα του Πανελευσινιακού, πραγματοποιούσε στα μέσα της περασμένης σεζόν προπονήσεις με την Ακράτα, χωρίς να υπάρξει πάντως μεταγραφή.

Νωρίτερα, είχε αγωνιστεί με τον Εθνικό, τις ημέρες που η ομάδα πρωταγωνιστούσε στην Α2 με ένα σύνολο παικτών, όπως ο Φώτης Βασιλόπουλος, ο Αντώνης Μάντζαρης, ο Γιώργος Κουκάς, ο Άλεξ Βουγιούκας και άλλοι. Η προσθήκη του στο δυναμικό της ομάδας, θα δώσει ένα μεγάλο περιφερειακό «όπλο» στον Θοδωρή Γιαννακόπουλο, για να επιτευχθεί ο στόχος του να σταθεί ξανά η ομάδα στα πόδια της στη Γ' Εθνική. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει και η τελική έκβαση των διαπραγματεύσεων, με τη θετική κατάληξη να μοιάζει πολύ πιθανή.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ