22.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Έκλεισε, μέχρι νεοτέρας, ο Άρης

Ο Ραμόν Χάρις έγινε η τελευταία κίνηση του Άρη στην αμερικανική αγορά αλλά, με τα σημερινά δεδομένα και η τελευταία συνολικά κίνηση των «κιτρινόμαυρων» ενόψει της σεζόν που θα αρχίσει επίσημα στις 20 Σεπτεμβρίου με τα ματς κόντρα στην Ντιναμό Τιφλίδας για την 1η προκριματική φάση του Basket Champions League.

 

Με τη συμφωνία με τον πρώην φόργουορντ του Κολοσσού αλλά βέβαια και με εκείνη με τον Λευτέρη Μποχωρίδη, ο Άρης έφτασε τα 11 συμβόλαια επαγγελματιών παικτών και επισήμως… έκλεισε. Αυτό επισημαίνουν πια στο «Nick Galis Hall» παρότι «ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο». Σενάρια τύπου Χαραλαμπόπουλου που κυκλοφόρησαν αρκετά στη Θεσσαλονίκη, επί του παρόντος δεν προχωράνε και η σεζόν θα αρχίσει με τους υπάρχοντες.

 

Αν βέβαια από την προετοιμασία ή ακόμη και από τα πρώτα ματς στο BCL προκύψει μια διαφορετική ανάγκη, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί παρότι είναι σαφές ότι ο Άρης έκανε κάποιες υπερβάσεις σε οικονομικό επίπεδο. Με μία ματιά στο ρόστερ που συγκροτήθηκε γίνεται σαφές ότι η ομάδα θα έχει ένα κλασικό «4άρι», τον Χάρις, πίσω από τον οποίο θα έρχονται ως κατά συνθήκη «πάουερ φόργουορντ» ο Διαμαντής Σλαφτσάκης και ο Λάκι Τζόουνς σε πιο ελαφριά σχήματα. Σε αυτό, ίσως, μπορεί να βοηθήσει η παρουσία του ΜακΓκί και του Κάιζερ που «γεμίζουν» τη ρακέτα οπότε ο Άρης θα μπορεί να σταθεί με ελαφριά «4άρια».

 

Σε κάθε περίπτωση ο Βαγγέλης Αγγέλου μπορεί να υπολογίζει…

 

Γκαρντ: Λευτέρης Μποχωρίδης, Γκάρι Μπελ, Μπορίς Νταλό, Δημήτρης Βεργίνης και Δημήτρης Φλιώνης.

 

Φόργουορντ: Λάκι Τζόουνς, Ραμόν Χάρις, Διαμαντής Σλαφτσάκης.

 

Σέντερ: Γκάρι ΜακΓκί, Μάικλ Κάιζερ και Βασίλης Χρηστίδης.

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ