28.9 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Αρχηγός για… πάντα στην ΑΕΚ (pics)

Ο Ντούσαν Σάκοτα επέκτεινε για ακόμα ένα χρόνο το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ κι έτσι θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα τουλάχιστον μέχρι το 2021.

Ο αρχηγός της «Ένωσης» είχε συμβόλαιο έως το 2020, αλλά το επέκτεινε πρόωρα για άλλο ένα χρόνο, έως το 2021. Ο 32άχρονος φόργουορντ, που ξεκίνησε από το εφηβικό τμήμα των «κιτρινόμαυρων» κι επέστρεψε στις τάξεις τους το 2014 αφού πρώτα αγωνίστηκε σε Παναθηναϊκό, Πανιώνιο, Πέζαρο, Οστάνδη και Ενισέι, προέρχεται από καλή σεζόν με την ΑΕΚ, με την οποία μάλιστα κατέκτησε τόσο τον τίτλο στο Basketball Champions League όσο και στο Κύπελλο Ελλάδας, έχοντας κατά μέσο όρο 14π., 4,2 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ στα ευρωπαϊκά παρκέ και 13,1π., 3,7 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση: «Η AEK B.C. διαγράφει μία από τις πιο λαμπρές περιόδους της ιστορίας της. Η κατάκτηση των δύο (2) τροπαίων τη χρονιά, που έφυγε, έφερε «φαρδιά πλατιά» και την υπογραφή του αρχηγού της Ντούσαν Σάκοτα.

Η Διοίκηση συναισθανόμενη την αδιαμφισβήτητη και βαριά περπατησιά του φυσικού ηγέτη της Πρωταθλήτριας Ευρώπης και Κυπελλούχου Ελλάδος προχώρησε σήμερα (27/07) σε επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2021. Τα καλύτερα έρχονται...».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ