28 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Συμπαίκτης του Βασιλειάδη ο Χλίνασον

Ένας από τους παίκτες που θεωρούνται από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο Τρίγκβιι Χλίνασον θα είναι συμπαίκτης του Κώστα Βασιλειάδη στην Ομπραντόιρο.

Ο Ισλανδός δόθηκε δανεικός στην Ομπραντόιρο από την Βαλένθια, καθώς οι "πορτοκαλί" θέλουν να του εξασφαλίσουν χρόνο στο παρκέ. O 20χρονος, ύψους 2.16 σέντερ, δεν επιλέχθηκε φέτος στο ντραφτ σε αντίθεση με τις προβλέψεις που τον ήθελαν να καταλήγει σε κάποια από τις ομάδες του ΝΒΑ και μάλιστα σχετικά ψηλά σε κάποια mock draft, θα διεκδικήσει το χρόνο του στο παρκέ, ώστε να κάνει το επόμενο βήμα.

Ο Χλίνασον έκλεψε τις εντυπώσεις με την Εθνική Νέων Ανδρών της χώρας του στην Χαλκίδα το 2017, όταν η Ισλανδία κατέκτησε τον τίτλο στο Ευρωπαϊκό Β' Κατηγορίας, αλλά και το 2018 στην Κρήτη, στο πρωτάθλημα πια της Α' Κατηγορίας. Πέρυσι στη Βαλένθια, υπό τις οδηγίες του Τσους Βιδορέτα και εξαιτίας των πολλών τραυματισμών που έπληξαν την ομάδα, βρήκε κάποιο χρόνο, αλλά σίγουρα όχι αυτόν που θα ήθελε ο ίδιος ή οι "πορτοκαλί", ώστε να μπορέσει να εξελιχθεί. Μένει να δούμε πως θα τα πάει φέτος στην Ομπραντόιρο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ