24.4 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Λάνγκφορντ: “Περιμένω να σας δω στο ΟΑΚΑ” (vid)

O Παναθηναϊκός έχει κρατήσει παίκτες, έχει προσθέσει παίκτες και Έλληνες και ξένους, αλλά σίγουρα μια από τις μεταγραφές που προκάλεσε αίσθηση ήταν αυτή του Κιθ Λάνγκφορντ. Ενός παίκτη που δύο φορές στο παρελθόν έχει αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της Ευρωλίγκας. Ο Αμερικάνος γκαρντ έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω video από το Όστιν του Τέξας όπου βρίσκεται, στον κόσμο του "τριφυλλιού" στο οποίο μεταξύ άλλων επαναλαμβάνει πως ήταν λάθος του να μην πει το "ναι" πέρυσι στους πράσινους.

«Γεια σας φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, είμαι ο Κιθ Λάνγκφορντ και σας μιλάω από τον Austin του Texas. Θα ήθελα να σας στείλω ένα γρήγορο μήνυμα προκειμένου να σας εκφράσω το πόσο ενθουσιασμένος νιώθω που θα είμαι μέλος του συλλόγου και θα βρίσκομαι στην Αθήνα για να αγωνιστώ ξανά στην Euroleague. Παραδέχομαι το περσινό λάθος μου που δεν ήρθα στην ομάδα, αλλά θα αναπληρώσουμε τις χαμένες στιγμές. Περιμένω να σας δω όλους τη νέα χρονιά στο ΟΑΚΑ. Εύχομαι να έχουμε μια παραγωγική και γεμάτη υγεία σεζόν με πολλές νίκες. Σας ευχαριστώ και θα τα πούμε σε λίγο καιρό…».

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός υπενθύμισε ακόμη στο σχετικό Δελτίο Τύπου πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.

"Σας υπενθυμίζουμε πως η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται από τα κάτωθι σημεία:

*Τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00), Τηλ. Επικοινωνίας: 2106440010. 

*Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του viva.gr.

*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό)."



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ