24.2 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Στην τελική ευθεία

Η άφιξη του Ντέηβιντ Μπλάτ στην Αθήνα αύριο βράδυ, θα δρομολογήσει και τις εξελίξεις για το κλείσιμο του Ερυθρόλευκου ρόστερ. Ο Αμερικανοισραηλινός τεχνικός ήθελε εάν ήταν δυνατόν να έχει ολοκληρώσει ήδη η ομάδα του όλες τις κινήσεις.

Ομως κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό και ιδιαίτερα χάθηκε αρκετός χρόνος διαπραγμάτευσης με τον Πιερια Χένρι που έδειχνε αναποφάσιστος περιμένοντας κάθε μέρα κάποια ευχάριστη είδηση από το ΝΒΑ. 

Αυτή δεν ήρθε και πλέον θα βρεθεί στην αγκαλιά του Δημήτρη Πρίφτη καθώς ο Ολυμπιακός είχε αποσύρει το ενδιαφέρον του και ο 25χρονος Αμερικανός γκάρντ υπέγραψε συμβόλαιο στην Ούνιξ Καζάν.

Ενας άλλος γκάρντ που "σκανάρει" ο  Ολυμπιακός είναι ο Τζάστιν Κομπς που αγωνίστηκε με την πρωταθλήτρια Γαλλίας Λε Μαν. Ο 27χρονος γκαρντ (1.91) είχε μέσο όρο 14,1 πόντους, 5,9 ασίστ και 2,9 ριμπάουντ. 

Στο μεταξύ παίκτες προτείνονται με το...τσουβάλι στον Ολυμπιακό με τελευταίο τον Λετονό  Γιάνις Τίμα. Ο φόργουορντ της Μπασκόνια (με την οποία είχε εφέτος μέσο όρο 7.6 πόντους) δύσκολα θα συνεχίσει στη Βιτόρια, αλλά και οι Ερυθρόλευκοι δεν είναι ιδιαίτερα "ζεστοί" όχι μόνο γιατί θα πρέπει να αποζημιώσουν ενδεχομένως και την ισπανική ομάδα αν ενδιαφερθούν, αλλά και επειδή δεν είναι αυτός (παρά την εμπειρία του) που έχει στο μυαλό του ο κόουτς Μπλάτ (ψάχνει έναν πιο αθλητικό παίκτη)

 

Photo Credit: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ