20.5 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Σιγκούνας και Δημάκος στο κάδρο για Ηρακλή

Ο Ηρακλής όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ στοχεύει στο να δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα δυνατό ρόστερ την φετινή σεζόν, και έτσι έχει βάλει στο στόχαστρο ακόμη δυο παίκτες που έχουν τα φόντα να τον οδηγήσουν ψηλά.

Αρχικός στόχος είναι ο Αλέξανδρος Σιγκούνας, ένας αθλητής ο οποίος έχει συμμετάσχει σε αρκετές ανόδους ομάδων της Α2 προς την Basket League, με την τελευταία να έρχεται πέρυσι, όταν και αγωνίστηκε στο Περιστέρι, έχοντας 7,3 πόντους και 4,8 ριμπάουντ σε 23 παιχνίδια. Με τον 30χρονο πάουερ φόργουορντ έχει υπάρξει επαφή, με τον ίδιο να βλέπει με θετικό μάτι την προοπτική του Ηρακλή. Έχει επίσης αγωνιστεί για δυο σεζόν στην Κύμη (Α2 και Basket League), αλλά και σε Απόλλων Πατρών (Basket League), Λουλέα (Α' κατηγορία Σουηδίας), Ερμής Λαγκαδά (Α2), Αρκαδικός (Α2), Παγκράτι (Α2), Πανελευσινιακός (Α2), Καβάλα  (Basket League), Ολύμπια Λάρισας  (Basket League) και Πανιώνιο  (Basket League).

Η περίπτωση του Γιάννη Δημάκου φαντάζει και είναι δυσκολότερη. O 24χρονος γκαρντ αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην Basket League με τον Προμηθέα Πατρών (3,3 πόντοι σε 29 παιχνίδια) και παρότι έχει γίνει κρούση δείχνει να προτιμάει να περιμένει την προοπτική να ξανά αγωνιστεί στην μεγάλη κατηγορία, και δε στον Πανιώνιο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ