27.5 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Όλο το πρόγραμμα του Champions League (pics)

Η νέα σεζόν του Basketball Champions League πλησιάζει και οι τρεις ελληνικές μας ομάδες που συμμετέχουν στους ομίλους, μαζί με τον Άρη που βρίσκεται στα προκριματικά, έμαθαν το πρόγραμμά τους, με την ΑΕΚ μόνο να παίζει εντός έδρας και τους ΠΑΟΚ-Προμηθέα να έχουν εκτός έδρας αποστολές, ενώ το καλεντάρι όλης της χρονιάς είναι γνωστό, με διεξαγωγή του Final Four μεταξύ 3 και 5 Μαΐου.

Το Basketball Champions League, μετά από δύο άκρως επιτυχημένες χρονιές, ετοιμάζεται να έρθει για τρίτη σεζόν, με το ελληνικό «άρωμα» σαφώς να μη λείπει. Εκτός της Κυπελλούχου ΑΕΚ προ ολίγου καιρού, που καλείται να υπερασπιστεί το τρόπαιό της με τον Λούκα Μπάνκι στον πάγκο της, στον «χορό» μπαίνουν επίσης ΠΑΟΚ και Προμηθέας Πατρών, με τον Άρη να επιχειρεί να συμπληρώσει... τετράδα μέσα από τα προκριματικά.

Η ΑΕΚ είναι που θα υποδεχθεί την Χάποελ Ιερουσαλήμ του Αμάρε Στάνταμαϊρ στο ΟΑΚΑ, σε ένα ματς που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ως το πρώτο της επανελθούσης «Βασίλισσας» κόντρα σε μια μεγάλη μορφή του μπάσκετ. Ο ΠΑΟΚ, από την πλευρά του, περνά από τη Βενετία, όπου θα τον περιμένει η πρωταθλήτρια του FIBA Europe Cup Βενέτσια, που έχει στις τάξεις της τον Μάικ Μπράμος. Τέλος, ο Προμηθέας επισκέπτεται την Φλάνδρα και η... μόνιμη πρωταθλήτρια Βελγίου Οστάνδη θα είναι η πρώτη του αντίπαλος. Τελικός στόχος, ασφαλώς, το Final Four της περιόδου 3-5 Μαΐου.

Αυτό είναι το καλεντάρι του BCL:

Δείτε, εδώ, αναλυτικά το πρόγραμμα των ομίλων του BCL, με πρεμιέρα στις 9-10 Οκτωβρίου:

Δείτε το πρόγραμμα των προκριματικών, με τις υποχρεώσεις του Άρη να αρχίζουν στις 20 Σεπτεμβρίου:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ