25.7 C
Athens
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024

Χένρι: “Κυνηγάω το όνειρό μου στο ΝΒΑ”

Ο Πιέρια Χένρι κάνει ό,τι μπορεί αυτό τον καιρό για να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Παίζει στο Λας Βέγκας με τους Σέλτικς, τα πάει αρκετά καλά και δεν έχει τίποτα άλλο στο μυαλό του, εκτός από το ΝΒΑ.

Γι' αυτό δεν ενδιαφέρθηκε να προχωρήσει η κουβέντα με τον Ολυμπιακό, γι΄αυτό έχει αφήσει στο τραπέζι μια πολύ καλή πρόταση που έχει από την Ούνιξ του Δημήτρη Πρίφτη. Κι αν διαβάσει κανείς τις δηλώσεις που έκανε στη Boston Globe, θα καταλάβει γιατί δεν έρχεται τελικά στον Ολυμπιακό.

"Η οικογένειά μου βρίσκεται στο πλευρό μου. Θέλουν να μείνω στο σπίτι και δεν τους ενδιαφέρει αν στο εξωτερικό θα πάρω περισσότερα χρήματα ή σε ποια χώρα θα αγωνίζομαι. Δεν τους αδικώΘέλω κι εγώ να είμαι στο σπίτι.

Αυτό μου δίνει κίνητρο και συνέχεια νιώθω αυτήν την ενόχληση στα αυτιά μου, που λέει ότι δεν πρέπει να συμβιβαστώ. Να μην βολευτώ όντας μακριά και ότι δικαιούμαι να είμαι στο σπίτι μου με την οικογένειά μου. Ότι έχω το ταλέντο και τις ικανότητες, αλλά και την προσήλωση στη δουλειά και τον επαγγελματισμό για να είμαι στο ΝΒΑ. Απλά προσπαθώ να κάνω βήματα για να το πραγματοποιήσω".

Σε ό,τι αφορά την παρουσία του ως τώρα στο summer league, είπε: "Κυνηγάω  το όνειρό μου. Για να μπορέσω να αποδείξω ότι μπορώ να ανταγωνιστώ τους μεγάλους και να δείξω ότι μπορώ να γίνω ένα από τους καλύτερους πόιντ γκαρντ στο ΝΒΑ".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ