23.8 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

«Βόμβα» με Λάνγκφορντ ο Παναθηναϊκός

Μία… ανάσα από την ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφικής κίνησης βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, καθώς ετοιμάζεται να κάνει δικό του τον Κιθ Λάνγκφορντ.

Ο 34χρονος γκαρντ, ο οποίος έχει αναδειχθεί δύο φορές πρώτος σκόρερ στην Ευρωλίγκα (2014, 2017), βρίσκεται πολύ κοντά στη μετακίνησή του στη χώρα μας για λογαριασμό των «πρασίνων». Οι δύο πλευρές έχουν ήδη ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας, η πρώτη αντίδραση από την πλευρά του Αμερικανού είναι θετική και από τη στιγμή που θα υπογραφθούν και τα συμβόλαια τότε θα μπορεί να θεωρηθεί κι επίσημα μέλος του ρόστερ του συγκροτήματος του Τσάβι Πασκουάλ, εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ο Κιθ Λάνγκφορντ μετράει 118 ματς στην Ευρωλίγκα, έχοντας κατά μέσο όρο 17,1π. Αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ και στο Eurocup το 2016. Τελευταία ομάδα του, στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της γηραιάς ηπείρου, ήταν η Ούνιξ Καζάν. Την περσινή αγωνίστηκε αρχικά στην Κίνα με τους Σεντζέν Λέοπαρντς κι εν συνεχεία στο Ισραήλ, φορώντας τη φανέλα της Μακάμπι Ρισόν. Με τους Ισραηλινούς είχε σε δώδεκα ματς, στο εγχώριο πρωτάθλημα, κατά μέσο όρο 17,8π.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ