23.8 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Συμφώνησαν Παναθηναϊκός και Παπαπέτρου

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Ιωάννης Παπαπέτρου, μετά τη συνάντηση που είχε ο εκπρόσωπός του με το Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ο Νίκος Λώτσος και ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων» τα βρήκαν για τη μεταγραφή του 24χρονου φόργουορντ κι έτσι το μόνο που απομένει ώστε να γίνει και τυπικά μέλος του Παναθηναϊκού είναι να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του και ανακοινωθεί από την ΚΑΕ. Η συμφωνία αφορά σε συμβόλαιο τριών ετών.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ετοιμάζεται να μετακομίσει από το ΣΕΦ στο ΟΑΚΑ, προσθέτοντας το όνομά του στη μακρά λίστα των παικτών που έχουν φορέσει τη φανέλα και των δύο «αιωνίων». Είναι ο πρώτος Έλληνας πάντως, από το Γιώργο Σκροπολίθα, που μετακινείται απευθείας από τους «ερυθρολεύκους» στους «πρασίνους». Με τους Πειραιώτες, στα πέντε χρόνια παρουσίας του στην ομάδα, κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Ελλάδας (2015, 2016) και σε συνολικά 133 αγώνες στη Stoiximan.gr Basket League είχε κατά μέσο όρο 6,9π. και 3,8 ριμπάουντ. Αγωνίστηκε και σε 114 αγώνες στην Ευρωλίγκα, με μ.ό. 5,3π. και 2,6 ριμπάουντ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ