30 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Παπανικολάου τριετίας στον Ολυμπιακό (pics)

Ολυμπιακός και Κώστας Παπανικολάου έδωσαν τα χέρια και οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν μαζί για τα επόμενα τρία χρόνια!

O Έλληνας φόργουορντ συναντήθηκε σήμερα με τους αδελφούς Αγγελόπουλου και μετά από διαπραγματεύσεις που κράτησαν περίπου δύο ώρες συμφώνησαν για παραμονή του στους "ερυθρόλευκους". Αυτό που έγινε γνωστό είναι πως το συμβόλαιο δεν θα έχει option, είναι τριετίας κλειστό, κάτι που ήθελε ο παίκτης, καθώς διασφαλίζει την παρουσία του τα επόμενα χρόνια στην ομάδα.

Βγαίνοντας από τα γραφεία της Arcadia ο Παπανικολάου μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ για τη συμφωνία, αλλά και το αν έπαιξε ρόλο η παρουσία του Ντέιβιντ Μπλατ στην ομάδα: "Υπάρχει μια σχέση με τους προέδρους χρόνια τώρα. Είχαμε μια καλή συζήτηση, συμφωνήσαμε για τρία χρόνια. Ευχαριστημένοι και οι δύο, θέλω να πιστεύω Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο παρκέ, να βοηθήσουμε τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του. Σίγουρα, μένω στο σπίτι μου, με τα φιλαράκια μου σε μια ομάδα που είμαστε χρόνια που έχουμε καταφέρει πολλά και είμαι χαρούμενος που και οι πρόεδροι με εμπιστεύονται.

Το κίνητρο υπάρχει και μόνο με το να βρίσκεσαι σε έναν τέτοιο σύλλογο. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο υψηλότερο σκαλί. Η θέληση και των προέδρων και η θέληση η δική μου ήταν να μείνω εδώ. Η συνάντηση και η συμφωνία δείχνει πως υπάρχει μια σχέση όχι μόνο επαγγελματική και μια χημεία αν θέλετε να το πείτε μεταξύ μας, με την ομάδα. Είμαι στον Ολυμπιακό στο υψηλότερο επίπεδο που μπορεί να βρεθεί κάποιος. Οι πρόεδροι έδειξαν και με την κίνηση της απόκτησης του Ντέιβιντ Μπλατ πως αγαπάνε την ομάδα, πως θέλουν το καλύτερο γι αυτήν".

Όσο για τον Ιωάννη Παπαπέτρου που έχει το δικό του ραντεβού αύριο με τους αδελφούς Αγγελόπουλου, ο Παπανικολάου, που είναι και ο... κολλητός του τόνισε: "Ευχή για μένα είναι να μείνει. Όλα τα παιδιά θέλουν να μείνει και είμα σίγουρος πως και οι πρόεδροι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να επέλθει και με αυτόν μια συμφωνία".

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ