22.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Ρεκόρ προσέλευσης στο τρίτο παράθυρο των προκριματικών

Η πρώτη φάση των Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου έφτασε στο τέλος της, με τον κόσμο να κάνει κυριολεκτικά ουρές για να παρακολουθήσει τα παιχνίδια σε κάθε μεριά του πλανήτη. Η προσέλευση μάλιστα ήταν τόσο μεγάλη που σημειώθηκε αριθμός ρεκόρ, με 30 sold out παιχνίδι!

Στην Ευρώπη, πρώτη σε προσέλευση κόσμου ήταν η Φινλανδία, που με 12,183 κατάφερε να επιβληθεί με 91-77 επί της Ισλανδίας στην "Hartwall Arena" του Ελσίνκι, την περασμένη Δευτέρα. 

Στις "καυτές" Φιλιππίνες, σημειώθηκε ρεκόρ με 23.500 θεατές- το μεγαλύτερο κοινό που έχει παρευρεθεί στην ιστορία των Προκριματικών. Το παιχνίδι βέβαια διακόπηκε λόγω των επεισοδίων που δημιουργήθηκαν μεταξύ των φιλάθλων των Φιλιππινών και της Αυστραλίας.

Από την άλλη, στην Αμερική, πραγματοποιήθηκαν 9 από τα 30 συνολικά sold out παιχνίδια. Οι θεατές, αυξήθηκαν δραματικά από το προηγούμενο παράθυρο καθώς ανήλθαν από 57.000 σε 71.000. Στο Πουέρτο Ρίκο, οι 9.067 θεατές οδήγησαν τους γηπεδούχους σε επικράτηση με 84-79 επί του Μεξικό στο "Coliseo Roberto Clemente" στο Σαν Χουάν.

Στην Αφρική, ο χορός και το τραγούδι δε σταμάτησαν στιγμή στις εξέδρες του "Dakar's Stadium Marius N'Diaye", όπου δύο sold out παιχνίδια βοήθησαν τη Σενεγάλη να φτάσει στις τρεις συνεχόμενες νίκες.

 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ