21.3 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Ομπράντοβιτς: “Επιτυχημένη χρονιά για την Φενέρ”

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς φιλοξενήθηκε στο επίσημο περιοδικό της Φενέρμπαχτσε και μίλησε για την σεζόν που ολοκληρώθηκε και την ομάδα του. Μια σεζόν στην οποία η δική του Φενέρ κατέγραψε 85 αγώνες στο κοντέρ της! Από εκεί ξεκίνησε και τις δικές του δηλώσεις...

"Είχαμε μια επιτυχημένη χρονιά. Δώσαμε 85 αγώνες συνολικά, επίσημους και ανεπίσημους, κατακτήσαμε το President's Cup και το πρωτάθλημα Τουρκίας και φτάσαμε ως τον τελικό της Ευρωλίγκας. Πιο ευχαριστημένος όμως είμαι για το μπάσκετ που αποδώσαμε, παρά για τις επιτυχίες αυτές. Το μπάσκετ που παίξαμε με έκανε χαρούμενο. Νιώθω χαρούμενος, γιατί όλοι ξέρουν ποια είναι η Φενέρμπαχτσε. Αυτός ήταν και ο μεγαλύτερος στόχος μας. Θέλαμε να προστατεύσουμε όσα έχουμε. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και την επόμενη σεζόν».

Ο επίλογος ήταν καθαρά Ομπράντοβιτς, αφού για μία ακόμη φορά έβαλε και το... συναίσθημα στην εξίσωση: "Αγαπώ αυτό που κάνω. Μου αρέσει που είμαι εδώ. Μου αρέσει που δουλεύω με αυτούς τους ανθρώπους. Γνωρίζω πως η ζωή θα μου φέρει νέες προκλήσεις κάθε μέρα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ