23 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Είπε το “ναι” ο Μπλατ!

Όλα δείχνουν πως ο Ντέιβιντ Μπλατ θα είναι ο προπονητής του Ολυμπιακού για τα επόμενα δύο χρόνια! Οι διαπραγματεύσεις των τελευταίων ημερών φαίνεται πως είχαν αίσιο τέλος, καθώς ο Ολυμπιακός, κατά πληροφορίες που έχει ήδη δημοσιεύσει το basketa.gr, ανέβασε την προσφορά του για τις ετήσιες αποδοχές του προπονητή στο ένα εκατομμύριο Ευρώ, και ο Ισραηλινός είπε το πολυπόθητο "ναι". Μόνο κάποιες λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Μια συμφωνία που όταν ολοκληρωθεί με τις υπογραφές στα συμβόλαια, θα σημάνει ότι ο Ολυμπιακός επιστρέφει στη λύση ξένου προπονητή για πρώτη φορά μετά από έξι ολόκληρα χρόνια. Τελευταίος μέχρι σήμερα υπήρξε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος έφυγε το 2012 και από τότε και μετά κάθησαν στον "ερυθρόλευκο" πάγκο πρώτα ο Γιώργος Μπαρτζώκας και μετά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Πέρα από το περίπου ένα εκατομμύριο που θα πάρει για καθένα από τα δύο επόμενα χρόνια ο Ντέιβιντ Μπλατ, θα έχει, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, και αυξημένα μπόνους επίτευξης στόχων κι αυτό προφανώς έπαιξε το ρόλο του ώστε να αποδεχθεί την πρόταση που του έγινε.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ