23 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Κοντά στο να πει το “Ναι” ο Μπλάτ !

Στον Ολυμπιακό περιμένουν θετικά νέα από την πλευρά του Ντέηβιντ Μπλάτ, καθώς το τελευταίο τριήμερο δείχνουν να έχουν κερδίσει μεγάλο βαθμό τα "Θέλω" του έμπειρου τεχνικού.

Τα οποία όσο και αν ακούγεται ουτοπικό σε μια εποχή άκρατου επαγγελματισμού, δεν είναι μόνο τα λεφτά του συμβολαίου του. Είναι και το κίνητρο, η πρόκληση αν θέλετε που του δίνει ο Ολυμπιακός για να προσπαθήσει να τον ξαναφέρει στην κορυφή της Ελλάδας και στους τίτλους μετά από μια διετία ανομβρίας αλλά και να διεκδικήσει εκ νέου την πρόκριση στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας.

Αυτό που πέτυχε με την εθνική Ρωσίας (κατάκτηση Ευρωμπάσκετ 2007 στην Ισπανία) αλλά και με την Μακάμπι (κατάκτηση Ευρωλίγκας 2014 κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο Μιλάνο) είναι δύο μπασκετικοί άθλοι που συζητιούνται τα τελευταία χρόνια και πάντα αποτελούν παράσημα στην καριέρα ενός προπονητή.

Εκεί έχουν...ποντάρει και οι αδελφοί Αγγελόπουλοι για να τον πείσουν να ενδώσει στην βελτιωμένη (αρκετές φορές) πρότασή τους. Οι διοικητικοί ηγέτες των Πειραιωτών είχαν "οικονομικό ταβάνι" για τον προπονητή τα 600.000-700.000 ευρώ μάξιμουμ και πλέον φαίνεται να έχουν αγγίξει (αν όχι υπερβεί οριακά)  το 1.000.000 ευρώ.  Ποσό που θα γίνει πολύ μεγαλύτερο σε περίπτωση επίτευξης στόχων (με τα περίφημα μπόνους τίτλων) κάτι ιδιαίτερα δελεαστικό για έναν προπονητή που έχει ακόμα το κίνητρο να αποδεικνύει την αξία του ή αν θέλετε, βρίσκει το κίνητρο μέσα από νέες προκλήσεις.

Συνεπώς οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες, για να φανεί σε ποιο βαθμό τελικά οι διοικητικοί ηγέτες των Πειραιωτών έχουν πείσει τον Αμερικανό τεχνικό ώστε να επιστρέψει για δεύτερη φορά για εργασία στην πατρίδα μας μετά τον Αρη.

Φυσικά ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτε και ανά πάσα στιγμή ο Μπλάτ μπορεί να κάνει πίσω, απλά αυτή τη στιγμή δείχνει περισσότερο ζεστός να έρθει στο λιμάνι παρά να πει όχι.

 

Photo Credit: Eurokinissi 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ