21.1 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Γιαννόπουλος στην ΑΕΚ μέσω Ρεθύμνου (pics)

Τη μεταγραφή του Χάρη Γιαννόπουλο στην ΑΕΚ ανακοίνωσε το Ρέθυμνο, το οποίο τον ευχαρίστησε για τα τρία χρόνια παρουσίας του στην ομάδα.

Οι Κρητικοί αποχαιρέτησαν τον 28άχρονο γκαρντ/φόργουορντ, γνωστοποιώντας παράλληλα τη μετακίνησή του στην «Ένωση», συμφωνία που είχε επιτευχθεί εδώ και καιρό. Στην τελευταία του χρονιά στο «Μελίνα Μερκούρη» ο Χάρης Γιαννόπουλος είχε κατά μέσο όρο 10,9π., 3 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ σε 25.4’, σε 26 ματς της κανονικής περιόδου της Stoiximan.gr Basket League.

   

Ο γεννημένος στις 13 Ιουλίου του 1989, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, γκαρντ/φόργουορντ ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του από τον ΠΑΟΚ το 2006 κι έχει αγωνιστεί ακόμα σε Ολυμπιακό, Πανιώνιο, Περιστέρι, Παναθηναϊκό και τις ισπανικές Μανρέσα και Ομπραντόιρο. Αναδείχθηκε πρωταθλητής και Κυπελλούχους Ελλάδας το 2013 με τους «πρασίνους», ενώ είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδας.

 

Μετά τη συμφωνία του με τους «κιτρινόμαυρους» θα γίνει ο έκτος παίκτης που θα φορέσει τη φανέλα και των τριών ομάδων του «ΠΟΚ» μετά τους Άριαν Κόμαζετς, Δημήτρη Παπανικολάου, Ανδρέα Γλυνιαδάκη, Λουκά Μαυροκεφαλίδη και Γιάννη Μπουρούση, με το Βασίλη Ξανθόπουλο να έχει αγωνιστεί σε επαγγελματικό επίπεδο στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό και να έχει φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα ως Έφηβος.

Η ανακοίνωση: «Έναν φίλο, ηγέτη και πιστό «στρατιώτη» αποχαιρετάει σήμερα η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings, με τον Χάρη Γιαννόπουλο να κλείνει προσωρινά τον κύκλο του στην ομάδα μας. Ο «Ρεθυμνιώτης» καλαθοσφαιριστής θα κάνει το μεγάλο βήμα στην επαγγελματική του καριέρα, «μετακομίζοντας» στην πρωταθλήτρια Ευρώπης (Basketball Champions League) και Κυπελλούχο Ελλάδας ΑΕΚ, όπου θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε κορυφαίο επίπεδο αλλά και να κατακτήσει τίτλους και διακρίσεις.

Η ομάδα μας αποτέλεσε για μία ακόμη φορά το «σκαλοπάτι» και όχι το εμπόδιο για τον δρόμο προς την κορυφή και την αναγνώριση, με τον Χάρη Γιαννόπουλο να «εξαργυρώνει» τις εκπληκτικές εμφανίσεις του την τριετία που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας μας (2015-2018). Αναμφίβολα αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας μας, όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας στη Stoiximan.gr Basket League, ενώ μας έκανε υπερήφανους με τη συμμετοχή του στην Εθνική Ελλάδας. Σύσσωμη η οικογένεια της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings τον ευχαριστεί από καρδιάς για την πολύτιμη προσφορά του αυτά τα 3 χρόνια συνεργασίας, με την πόρτα της ομάδας μας να παραμένει ανοικτή για το μέλλον. Δε λέμε «αντίο»… αλλά «εις το επανιδείν»!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ