25.5 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Αυλαία στον Πολύγυρο (pics)

Στον Πολύγυρο έπεσε η αυλαία των τουρνουά MILKO 3X3, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, για την πρώτη περίοδο του έτους.

Το τουρνουά μπάσκετ που φέρνει κοντά στο άθλημα αγόρια και κορίτσια ηλικίας 8-18 ετών και αποτελεί ένα από τα πλέον επιτυχημένα αναπτυξιακά προγράμματα της ΕΟΚ, πάντα σε συνεργασία με τη ΔΕΛΤΑ, την «GSA», τη «Spalding» και την τοπική αυτοδιοίκηση, έριξε αυλαία για την πρώτη περίοδο του 2018 στη Χαλκιδική, όπου το παρών έδωσαν 244 παιδιά.

Συνολικά 180 αγόρια και 64 κορίτσια, έπαιξαν με το μότο του Milko «Πίστεψέ το», το οποίο ενσαρκώνεται ιδανικά μέσα από τον αθλητισμό και τα ιδεώδη του, ενθαρρύνοντας τους νέους να κυνηγήσουν το όνειρό τους με ψηλά το κεφάλι. Νικητής στο διαγωνισμό ελεύθερων βολών ήταν ο Θανάσης Σισμανίδης και σε αυτόν των τριών πόντων ο Χένρι Τσεκρέζι.

Έδωσαν το παρών κι έκαναν τις απονομές ο αντιδήμαρχος Δήμου Πολυγύρου Δημήτρης Ζαγγίλας, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νικήτας Κατσιακώρης, ο αντιπρόεδρος της ΕΚΑΣΧ Γρηγόρης Στιβαχτάρης, ο προϊστάμενος του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Ιωάννης Βασιλάκης και άλλοι παράγοντες.

  

Το «ραντεβού» ανανεώνεται για το Σεπτέμβριο, με τη Β’ Περίοδο 2018. «Έλα κι εσύ να παίξεις μπάσκετ στα MILKO 3X3 και να χαρείς στα τουρνουά που διοργανώθηκαν και αυτή την περίοδο με υποστηρικτές την GSA και την Spalding και τη σημαντική συμβολή της τοπικής αυτοδιοίκησης», αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή της η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ