29.4 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Προσωρινή αποχώρηση Ολυμπιακού, συνέχεια στο ματς…

Ο τελικός που κρίνει τα πάντα για τον τίτλο, μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, έχει δράση και... εκτός παρκέ, αφού οι «ερυθρόλευκοι» αποχώρησαν από το παρκέ του ΟΑΚΑ λίγο προτού αρχίσει το δεύτερο ημίχρονο, για να επιστρέψουν λίγο μετά τις 19:20, ενώ κάνουν λόγο για λεκτική επίθεση εναντίον τους από φίλους των «πρασίνων» στην ανάπαυλα.

Ένταση υπήρξε στο τελευταίο ντέρμπι της χρονιάς ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, με τον νικητή να παίρνει τον τίτλο του πρωταθλητή. Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν με όσα κατήγγειλαν οι Πειραιώτες περί λεκτικής επίθεσης στην ανάπαυλα, η οποία έγινε στην φυσούνα από φίλους του «τριφυλλιού», αναφέροντας πως ήταν γύρω στους 10, φέροντας διαπιστεύσεις της ΚΑΕ, ενώ ταυτόχρονα οι διοικητικοί τους ηγέτες, οι αδελφοί Αγγελόπουλοι έλεγαν στα αποδυτήρια, ότι δέχονταν νερά χωρίς να πουν κάτι, καθώς και πως υπήρχαν κουκουλοφόροι πίσω από τον πάγκο.

Στη συνέχεια, πάντως, παίκτες, προπονητές και διοίκηση της ομάδας βγήκαν κανονικά στο παρκέ του ΟΑΚΑ, αλλά δε θα έμεναν για πολύ, καθώς φάνηκε να υπάρχει μια μικρή εισβολή οπαδών των «πρασίνων» σε συνδυασμό με ρίψη κάποιων αντικειμένων, η οποία τους οδήγησε στην απόφαση να κατευθυνθούν εκ νέου στα αποδυτήρια. Κάπως έτσι, έμειναν μόνο παίκτες και προπονητές του Παναθηναϊκού, περιμένοντας τους αντιπάλους τους, την ώρα που γίνονταν οι διαβουλεύσεις, για το πώς θα επιλυόταν το ζήτημα που είχε μόλις δημιουργηθεί.

Ο Μάνος Παπαδόπουλος επιχείρησε πρώτος να συνετίσει τους φίλους των πρωταθλητών Ελλάδος, ενώ λίγο αργότερα κατέβηκε στο παρκέ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, για να κάνει το δικό του νεύμα και να αποθεωθεί. Παράλληλα, διαιτητές και κομισάριος ανέλαβαν την ευθύνη για τη συνέχεια του αγώνα, δίνοντας διορία πέντε λεπτών στους παίκτες του Ολυμπιακού να επιστρέψουν στο παρκέ.

Μία εξαιρετικά όμορφη εικόνα σε όλη αυτή την υπόθεση, ήταν το στιγμιότυπο ανάμεσα σε Θανάση Γιαννακόπουλο και Βασίλη Σπανούλη. Τη στιγμή που ο Ολυμπιακός αποχωρούσε με προορισμό τα αποδυτήρια, ο ηγέτης του πλησίασε τον ιστορικό ηγέτη του Παναθηναϊκού και οι δύο άνδρες προχώρησαν σε αγκαλιές και ασπασμούς, οι οποίοι μπορεί να αφορούσαν τα δέοντα που ήθελε να μεταφέρει στην οικογένεια Γιαννακόπουλου ο Σπανούλης, λόγω του χαμού του Παύλου πριν από ακριβώς μία εβδομάδα.

Λίγο μετά τις 19:20, πάντως, ο Ολυμπιακός επέστρεψε και το παιχνίδι ξεκίνησε και πάλι...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ