23.4 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Δε θέλει Χάποελ ο Περπέρογλου

Στην «πόρτα» της εξόδου μοιάζει να βρίσκεται ο Στράτος Περπέρογλου, αφού σύμφωνα με Ισραηλινά ΜΜΕ δεν αποδέχθηκε την πρόταση της Χάποελ Ιερουσαλήμ και εξετάζει ήδη άλλες περιπτώσεις ευρωπαϊκών ομάδων.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του φαίνεται πως ψάχνει ήδη ο Στράτος Περπέρογλου, μετά την φετινή περιπέτεια με την Χάποελ Ιερουσαλήμ, που τελείωσε με αποκλεισμό στον ημιτελικό του Final Four του πρωταθλήματος Ισραήλ από την Χάποελ Χολόν, αν και ο ίδιος ήταν εξαιρετικός. Ο Έλληνας φόργουορντ, συγκεκριμένα, έδειξε την φανερή του πρόθεση να μη συνεχίσει να είναι κάτοικος της πρωτεύουσας της χώρας, στην πρόταση που του έγινε από τη διοίκηση της ομάδας.

Ο τρις πρωταθλητής Ευρώπης με τους δύο «αιωνίους», λοιπόν, απέρριψε σύμφωνα με Ισραηλινά ΜΜΕ, την πρόταση που του κατατέθηκε, έχοντας στο μυαλό του άλλες προοπτικές στη Γηραιά Ήπειρο. Κάτι τέτοιο, σημαίνει πως θα ετοιμαστεί για την όγδοη ομάδα μίας «πλούσιας» καριέρας 16 ετών, ευρισκόμενος πια στα 33 του χρόνια (θα κλείσει τα 34 τον Αύγουστο), έχοντας περάσει πέραν της Χάποελ και των Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, από Ηλυσιακό, Πανιώνιο, Εφές και Μπαρτσελόνα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ