23.2 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Κινδυνεύει να χάσει το ντραφτ ο Ντόντσιτς

O Λούκα Ντόντσιτς δήλωσε συμμετοχή στο φετινό ντραφτ του ΝΒΑ, αλλά παραμένει πιθανό το ενδεχόμενο να παρακολουθήσει τη διαδικασία από την τηλεόραση.

Ο 19χρονος γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα προλάβει να ταξιδέψει στις ΗΠΑ, για να δώσει το παρών στο «Barclays Center» του Μπρούκλιν, όπου θα λάβει και φέτος χώρα η διαδικασία. Η «βασίλισσα» αγωνίζεται στους τελικούς του ισπανικού πρωταθλήματος κόντρα στην Μπασκόνια, για την κατάκτηση του τίτλου, κι αν η σειρά πάει σε πέμπτο ματς τότε ο Σλοβένος δεν θα παρευρεθεί στην τελετή επιλογής παικτών, η οποία είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της 21ης Ιουνίου (ξημερώματα 22/06).

Οι δύο αντίπαλοι βρίσκονται στο 1-1, με τον τρίτο τελικό να διεξάγεται την Κυριακή (17/06, 19.30) και τον τέταρτο την Τρίτη (19/06, 22.00) στη Βιτόρια. Η σειρά, εφόσον χρειαστεί, θα μεταφερθεί εν συνεχεία στην ισπανική πρωτεύουσα, για πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι στο «Wizink Center» (την Παρασκευή 22/06). O Λούκα Ντόντσιτς αναμένεται να επιλεγεί στον πρώτο γύρο του φετινού ντραφτ, εξ ου κι έχει ήδη δεχθεί πρόσκληση να παραστεί στην εκδήλωση. Είναι, μάλιστα, ο μοναδικός παίκτης εκτός αμερικανικού πανεπιστημίου που καλείται να πάει στο «Green Room», εκεί όπου οι συμμετέχοντες περιμένουν να ακούσουν το όνομά τους από τον κομισάριο του ΝΒΑ Άνταμ Σίλβερ, με την παρουσία του ωστόσο να μην είναι καθόλου βέβαιη προς το παρόν όπως παρατήρησε το ESPN.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ