26.6 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Ποντάρισμα στα ειδικά και στον τελικό των τελικών

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός θα συναντηθούν για τελευταία φορά φέτος και θα προσπαθήσουμε να πάμε ταμείο με βάση τις πάντοτε ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Οι «πράσινοι» θα φιλοξενήσουν τους «ερυθρόλευκους» στον τελευταίο τελικό των πλέι οφ της Stoiximan.gr Basket League, που θα κρίνει και τον πρωταθλητή. Όπως συνηθίζουμε θα αποφύγουμε το ρίσκο και την πρόβλεψη ενός σημείου, καθώς οι δύο «αιώνιοι» έχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους. Το under 143,5 μοιάζει πολύ πιθανό καθώς δύσκολα θα ανέβει ψηλά το σκορ για δεύτερο σερί παιχνίδι. 

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Από εκεί και πέρα, στα ειδικά στοιχήματα των παικτών, υπάρχει αξία στο over 7,5 πόντοι του φορμαρισμένου Ματ Λοτζέσκι. Με το over 3,5 θα πάμε στο ειδικό στοίχημα που αφορά τον Θανάση Αντετοκούνμπο ο οποίος μπορεί να προσφέρει πόντους στον αιφνιδιασμό.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Όσον αφορά τους παίκτες του Ολυμπιακού, ο Βασίλης Σπανούλης μπορεί αναμφίβολα να σκοράρει 13 ή περισσότερους πόντους, ενώ και ο Ιώαννης Παπαπέτρου έχει τη δυνατότητα να ξεπεράσει το χαμηλό όριο των 5,5 πόντων.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Μονό

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός under 143,5   1,88

Μονό

Λοτζέσκι  over 7,5 πόντοι   1,87

Μονό

Αντετοκούνμπο over 3,5 πόντοι   1,87

Μονό

Σπανούλης over 12,5 πόντοι   1,87

Μονό

Παπαπέτρου over 5,5 πόντοι 1,87

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ