26.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Συμφώνησε με Τσαϊρέλη ο Προμηθέας

Στην Πάτρα αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, καθώς συμφώνησε για συμβόλαιο συνεργασίας με τον Προμηθέα διάρκειας δύο ετών.

Ο 30χρονος φόργουορντ/σέντερ κατέληξε σε συμφωνία με τους διοικούντες το αχαϊκό συγκρότημα και θα τεθεί στη διάθεση του Μάκη Γιατρά από τη νέα σεζόν, μετά τη διετή θητεία του στον Άρη, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει και τη φανέλα των ΑΕΛ, Τρίκαλα, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού και της ισπανικής Τενερίφης. Ο Έλληνας διεθνής ήταν «αγκαλιά» με τον Προμηθέα και αυτό το «φλερτ» δεν άργησε να καταλήξει σε «γάμο». Το μόνο που φαίνεται να απομένει πλέον για να επισημοποιηθεί η μεταγραφή του είναι η σχετική ανακοίνωση από την ΚΑΕ.

Οι Πατρινοί κατέληξαν στην περίπτωση του Μιχάλη Τσαϊρέλη αφού πρώτα ζύγισαν, τις τελευταίες ημέρες, τα δεδομένα και αναφορικά με άλλον παίκτη ίδιου βεληνεκούς, o οποίος αγωνίζεται στην ίδια θέση. Οι δύο υποψήφιοι πέρασαν από το… μικροσκόπιό τους και κατέληξαν σε εκείνον που ταιριάζει περισσότερο στην ομάδα, η οποία θα έχει αυξημένες υποχρεώσεις την καινούρια χρονιά, καθώς εκτός από τις εγχώριες διοργανώσεις θα πάρει μέρος και στο Basketball Champions League. Έτσι, προκρίθηκε η λύση Τσαϊρέλη, με τον παίκτη να συμφωνεί στην πρόταση που του κατατέθηκε και να ετοιμάζεται να μετακομίσει στην αχαϊκή πρωτεύουσα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ