28.9 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Άφησε εκτός τελικού τον «σούπερ» Περπέ η Χολόν

Ο Στράτος Περπέρογλου μπορεί να ήταν εξαιρετικός για την Χάποελ Ιερουσαλήμ, αλλά η Χάποελ Χολόν ήταν εκείνη που στάθηκε ανώτερη στον ημιτελικό και με 80-76 πέρασε, για να βρει μπροστά της στον τελικό τη Μακάμπι.

Μακάμπι Τελ Αβίβ και Χάποελ Χολόν θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή Ισραήλ για τη σεζόν αυτήν, αφού στο σημερινό (11/6) δεύτερο ημιτελικό στην πρώην πρωτεύουσα της χώρας και στην έδρα της «ομάδας του λαού», η δεύτερη κατάφερε να ξεπεράσει με 80-76 το «εμπόδιο» της Χάποελ Ιερουσαλήμ, περνώντας στον τελικό. Η ανωτερότητα των παικτών του Νταν Σαμίρ μέχρι το 30', ήταν κι εκείνη που, επί της ουσίας, τους έφερε το αποτέλεσμα, προηγούμενοι σε εκείνο το διάστημα με 66-55. Οι «πρωτευουσιάνοι», από τη δική τους πλευρά, επιχείρησαν την αντεπίθεση στο φινάλε, αλλά ήταν αρκετά αργά, με τους παίκτες της Χολόν να πανηγυρίζουν έξαλλα την επιτυχία τους.

Καθοριστικά ήταν τα double double του Τέρελ Χάλογουεϊ και Τζόρνταν Χάμιλτον, έστω κι αν του πρώτου ήταν πιο... ιδιότυπο με 24 πόντους και 10 κερδισμένα φάουλ, ενώ ο δεύτερος είχε 21 πόντους με 10 ριμπάουντ. Ο Στράτος Περπέρογλου ήταν πολύ καλός, με 19 πόντους, 7/15 σουτ και τρία ριμπάουντ σε 30 λεπτά, αποτελώντας και τον πρώτο σκόρερ για το συγκρότημα του Όντεν Κάτας, αλλά αυτό δε στάθηκε αρκετό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ