26.2 C
Athens
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

Και στο βάθος… Ντέιβις!

Ένα... τρελό σενάριο υπάρχει στο μυαλό των Ουόριορς, οι οποίοι φαίνεται να έχουν σκεφτεί την απόκτηση του Άντονι Ντέιβις, κάνοντας μερικές «θυσίες» για να δημιουργήσουν μία αδιαμφισβήτητη δυναστεία.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς είναι πρωταθλητές για τρίτη φορά στα τελευταία τέσσερα χρόνια, αλλά η... δίψα τους για πολλούς τίτλους ακόμη στο μέλλον δεν έχει κοπάσει. Θέλουν να προσπαθήσουν, μάλιστα, να ισχυροποιήσουν ακόμη περισσότερο το ρόστερ τους, απαντώντας σε οποιαδήποτε ενίσχυση των ανταγωνιστών τους, κάτι που σημαίνει πως, αυτόματα, το μέλλον μερικών παικτών θα τεθεί σε αμφιβολία.

Μπορεί ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Τζο Λέικομπ, να αναφέρθηκε σε διάθεση από την πλευρά των «Πολεμιστών» να ανανεώσουν με τους Κέβιν Ντουράντ, Κλέι Τόμπσον και Ντρέιμοντ Γκριν, αλλά προς το παρόν... μόνο ο πρώτος αποτελεί διακαή πόθο για να μείνει στο Όκλαντ. Κι αυτό, γιατί το Γκόλντεν Στέιτ δείχνει διάθεση να εξετάσει σοβαρά την περίπτωση του Άντονι Ντέιβις, κάνοντας την ομάδα τους να μοιάζει «αχτύπητη».

Ο εξαιρετικά ταλαντούχος ψηλός δεν φαίνεται να μένει στους Νιου Όρλινς Πέλικανς, αφού δεν υπάρχει ιδιαίτερη προοπτική για το μέλλον τους και, εδώ και καιρό, υπάρχουν σύλλογοι που επιχειρούν να τον προσεγγίσουν. Τα ανταλλάγματα, όμως, για έναν παίκτη σαν τον Ντέιβις, πρέπει να είναι πολύ σημαντικά, ώστε να συμφωνήσουν οι «Πελεκάνοι». Κάπως έτσι, δεν αποκλείεται η παράδοση των Τόμπσον και Γκριν, μαζί με οποιοδήποτε άλλο συμπλήρωμα σε παίκτες ή picks, ώστε να εισπράξουν τη θετική απάντηση που χρειάζονται. 

Στην περίπτωση αυτή, βέβαια, και με τους Κάρι-Ντουράντ να υπάρχουν ήδη στην ομάδα, οι Ουόριορς φτιάχνουν μία... υπερομάδα τουλάχιστον για τα επόμενα πέντε χρόνια, αφού οι δύο ηγέτες τους είναι στα 30 έτη τους αυτή τη στιγμή. Όλα θα κριθούν, από το αν θα αποφασίσουν τελικά να κάνουν τη μεγάλη κίνηση, αφήνοντας δύο σημαντικούς «κρίκους» των τίτλων τους, για να φέρουν έναν ακόμη λαμπερό «αστέρα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ