31.1 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

«Χτυπάμε» στις ευκαιρίες του τελικού της Stoiximan.gr Basket League

Ο τρίτος τελικός της Stoiximan.gr Basket League τραβάει επάνω του τα βλέμματα και θα προσπαθήσουμε να πάμε ταμείο, με βάση τις πάντοτε ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Για ένα ακόμα «αιώνιο» ντέρμπι, θα στηρίξουμε το under με το όριο των 144,5 πόντων να φαίνεται πολύ υψηλό, με βάση την έως τώρα εικόνα των δύο αντιπάλων στο παρκέ του ΟΑΚΑ αλλά και σε αυτό του ΣΕΦ.

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Επειδή έχει συμβεί ήδη δύο φορές έως τώρα σε ισάριθμα ματς, θα ρισκάρουμε επιλέγοντας ότι ο Μπράιαν Ρόμπερτς θα ευστοχήσει στο πρώτο τρίποντο του αγώνα. Παράλληλα, θα πάμε με το over 5,5 πόντοι του Βαγγέλη Μάντζαρη, καθώς παίζει καλύτερα εκτός έδρας.

Από εκεί και πέρα, ο ανεβασμένος Ματ Λοτζέσκι μπορεί να σκοράρει επτά ή περισσότερους πόντους και θα τον εμπιστευτούμε. Το τελευταίο ποντάρισμα σε ειδικά στοιχήματα, θα αφορά το over 5,5 πόντων του Νίκου Παππά. Υπενθυμίζεται ότι εφόσον δεν χρησιμοποιηθεί καθόλου, το ποντάρισμα επιστρέφεται.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Στον τέταρτο ημιτελικό του ισπανικού πρωταθλήματος, η Μπαρτσελόνα μπορεί να κάμψει την αντίσταση της Μπασκόνια και θα στηρίξουμε τον άσο. Το ίδιο σημείο και μάλιστα με διαφορά οκτώ ή περισσότερων πόντων θα επιλέξουμε στο ματς της Μπάγερν Μονάχου με την Άλμπα Βερολίνου.

Τέλος, στον τελικό της VTB League, η ΤΣΣΚΑ θα παίξει με τη Χίμκι. Οι τυπικά γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο, αλλά θα ποντάρουμε στο«διπλό», με το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα να έχει πλεονέκτημα 8,5 πόντων.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Μονό

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός   under 144,5     1,90

Μονό

Σκόρερ πρώτου τριπόντου Ρόμπερτς    6,00

Μονό

Μάντζαρης over 5,5   1,80

Μονό

Λοτζέσκι over 6,5  1,87

Μονό

Παππάς over 5,5   1,87

Μονό

Μπαρτσελόνα - Μπασκόνια    1    1,60

Μονό

Μπάγερν Μονάχου (-7,5) - Άλμπα Βερολίνου   1     1,85

Μονό

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Χίμκι (+8,5)    2    1,85



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ