27.2 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Απίστευτος Σέρχι, άνετα στον τελικό η ΤΣΣΚΑ (vids)

Με τον Σέρχιο Ροντρίγκες να βρίσκεται σε φοβερή κατάσταση, η ΤΣΣΚΑ ξεπέρασε στον ημιτελικό με 84-67 το «εμπόδιο» της Ζενίτ και πέρασε στον τελικό της VTB League.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας συνεχίζει στο δρόμο της, για να συνεχίσει να διατηρεί τα «σκήπτρα» της πρωταθλήτριας της VTB League, κερδίζοντας με 84-67 στον ημιτελικό του «VTB Ice Palace» τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και περιμένοντας την Χίμκι ή την Ούνικς Καζάν στον τελικό, σε έναν τελικό που θα είναι αναφορικά με τους πάγκους... αμιγώς ελληνικός. Οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη ήταν εξαρχής σοβαροί, καταφέρνοντας με υψηλή παραγωγικότητα στο δεύτερο δεκάλεπτο να ανοίξουν τη διαφορά, που είχαν αρχίσει να «χτίζουν» με την άμυνά τους, προηγούμενοι με 44-30 στην ανάπαυλα. Το παιχνίδι συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό, επί της ουσίας, με την χαλάρωση των Μοσχοβιτών μόνο να επιτρέπει 26 πόντους στους τυπικά φιλοξενούμενους στην τελευταία περίοδο, κάτι που δεν είχε ιδιαίτερη σημασία.

Όλα αυτά, έγιναν με έναν Σέρχιο Ροντρίγκες να είναι απολαυστικός σε μόλις 22 λεπτά παιχνιδιού, έχοντας σε αυτό το διάστημα 21 πόντους, με 8/11 σουτ, τέσσερα ριμπάουντ, πέντε ασίστ, τρία κλεψίματα και μόνο ένα λάθος, με τον Ουίλ Κλάιμπερν να προσθέτει 15 πόντους με πέντε ριμπάουντ. Ο Ντεμόντε Χάρπερ ήταν κορυφαίος για τη Ζενίτ, με 16 πόντους, επτά ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ