19.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Πράξη δεύτερη για «αιώνιους» στο ΣΕΦ

Στο ΣΕΦ θα διεξαχθεί ο δεύτερος τελικός των φετινών πλέι οφ της Stoiximan.gr Basket League, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Οι «αιώνιοι» θα συναντηθούν την Πέμπτη (07/06, 19.00) στο φαληρικό στάδιο, με τους Πειραιώτες να θέλουν τη νίκη που θα τους φέρει μία… ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου (βρίσκονται ήδη στο 1-0 μετά το «διπλό» στο ΟΑΚΑ) και τους «πρασίνους» να «ψάχνουν» το «μπρέικ» και την ισοφάριση της σειράς σε 1-1, επανακτώντας έτσι το πλεονέκτημα έδρας. Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για αμφότερους τους αντιπάλους.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στους γνωστούς τραυματίας Κιμ Τιλί και Δημήτρη Αγραβάνη, ο Τσάβι Πασκουάλ δεν θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τους Μάρκους Ντένμον, Κένι Γκάμπριελ και Άντριαν Πέιν, οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής εξαιτίας του περιορισμού των ξένων στη Stoiximan.gr Basket League.

Διαιτητές του δεύτερου τελικού, στο ΣΕΦ, θα είναι οι Π. Αναστόπουλος, Μάνος και Ανδρικόπουλος και κομισάριοι οι Ντάβαρης και Στ. Μουζάκης. Ο αγώνας θα προβληθεί σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από το COSMOTE SPORT 4HD. Ο τρίτος τελικός θα λάβει χώρα στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων την Κυριακή (10/06, 19.00).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ