31.1 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

«Παιχνίδι» με τα ειδικά στον δεύτερο τελικό της Stoiximan.gr Basket League

Τελικοί διεξάγονται στα πλέι οφ των περισσότερων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων κι εμείς θα προσπαθήσουμε να πάμε ταμείο με βάση τις πάντοτε ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό στον δεύτερο τελικό της Stoiximan.gr Basket League. Το under 146,5 δύσκολα θα «σπάσει» και θα το επιλέξουμε, αντί για οποιαδήποτε πρόβλεψη σημείου που μοιάζει επίφοβη. Παράλληλα, θα σ' ένα fun bet, θα επιλέξουμε την ισοπαλία στο ημίχρονο.

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Όσον αφορά τα ειδικά, ο Τζέιμς Γκιστ είναι τελείως εκτός κλίματος. Το under 9,5 πόντοι αναμένεται να επιβεβαιωθεί. Με το under θα πάμε και στο όριο των 7,5 πόντων του Κέι Σι Ρίβερς ο οποίος επίσης είναι μακριά από τον καλό του εαυτό. Αντίθετα, στο over 6,5 πόντων θα ποντάρουμε τόσο για τον Μπράιν Ρόμπερτς ο οποίος συνηθίζει να κάνει καλά παιχνίδια με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, όσο και στον Γιάνις Στρέλνιεκς.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

 

Από εκεί και πέρα, θα στηρίξουμε τον άσο της Άλμπα Βερολίνου επί της Μπάγερν Μονάχου στον δεύτερο τελικό της Μπουντεσλίγκα. Με τον άσο θα πάμε και στον δεύτερο τελικό της τουρκικής λίγκας, καθώς η Φενέρ μπορεί να καλύψει το χάντικαπ των 13,5 πόντων απέναντι στην Τόφας. Η τριάδα μας θα κλείσει με το «διπλό» της Τρέντο μέσα στο Μιλάνο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν πλεονέκτημα 8,5 πόντων.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Μονό

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός under 146,5    1,90

Μονό

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Ισοπαλία στο ημίχρονο     15,50

Μονό

Γκιστ under 9,5 πόντοι  1,87

Μονό

Ρίβερς under 7,5 πόντοι   1,67

Μονό

Ρόμπερτς over 6,5    1,87

Μονό

Στρέλνιεκς over 6,5   1,75

Τριάδα

Άλμπα Βερολίνου - Μπάγερν Μονάχου   1    1,65

Φενέρμπαχτσε (-13,5) - Τόφας    1   1,91

Μιλάνο - Τρέντο (+8,5)   2     1,90



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ