19.5 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Καλάθης: “Ο Σπανούλης επηρέασε την καριέρα μου”! (vid)

Η Ευρωλίγκα δημοσίευσε ένα βίντεο με το πρώτο μέρος της σύνοψης που κάνει για τη σεζόν, που ολοκληρώθηκε πριν από μερικές μέρες. Και σε αυτό γίνεται μεταξύ άλλων λόγος για τα επιτεύγματα δύο εκ των κορυφαίων πασέρ των ευρωπαϊκών γηπέδων.

Ο Βασίλης Σπανούλης πέρασε φέτος στην πρώτη θέση των πασέρ όλων των εποχών στην Ευρωλίγκα, ξεπερνώντας τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Και ο Νικ Καλάθης σημείωσε τις περισσότερες ασίστ σε μια σεζόν από οποιονδήποτε άλλον στην ιστορία της Ευρωλίγκας σπάζοντας το ρεκόρ του Βασίλη Σπανούλη.

Όμως το πιο σπουδαίο είναι οι φιλοφρονήσεις που αντάλλαξαν οι δύο κορυφαίοι γκαρντ, αλλά και αντίπαλοι αυτόν τον καιρό στους τελικούς των πλέι οφ της Stoiximan.gr Basket League. 

"Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη και σίγουρα είναι μεγάλο επίτευγμα, τόσο για μένα όσο και για τους συμπαίκτες μου. Έχουμε πολύ καλή σχέση και σίγουρα έχει ασκήσει επιρροή στην καριέρα μου", δήλωσε με πάσα ειλικρίνεια ο Καλάθης!

"Είναι πολύ τιμητικό αυτό το επίτευγμα και, όπως έχω πει, δείχνει ότι η Ελλάδα διαθέτει μπασκετικό IQ για να έχουμε τόσους Έλληνες στη λίστα με τις ασίστ. Άλλωστε η πάσα κάνει δύο ανθρώπους χαρούμενους", απάντησε ο Σπανούλης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ