19.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Αποχωρούν Μπάνκι, Χάκετ κι άλλοι δύο από την Μπάμπεργκ

Κύμα αποχωρήσεων στην Μπάμπεργκ, με τέσσερα μέλη της να ετοιμάζονται να αποτελέσουν παρελθόν από το γερμανικό συγκρότημα.

Ο Ιταλός προπονητής Λούκα Μπάνκι είναι ο πρώτος που θα ανοίξει την πόρτα της εξόδου, καθώς το συμβόλαιο που υπέγραψε πέρυσι ήταν για 1+1 χρόνο, μόνο όμως στην περίπτωση που η ομάδα θα κατάφερνε να ανανεώσει την παρουσία της στην Ευρωλίγκα. Η Μπάμπεργκ αποκλείστηκε από τους τελικούς του γερμανικού πρωταθλήματος, καθώς έχασε στα ημιτελικά από την Μπάγερν Μονάχου, και όπως αναφέρει το sportando.basketball δεν πρόκειται να ενεργοποιηθεί η συγκεκριμένη οψιόν, με τους διοικούντες να βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Τρία ακόμα μέλη της Μπάμπεργκ έχουν συμβόλαιο, αλλά το πιθανότερο είναι πως δεν θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα της ομάδας, από τη στιγμή που δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει την παρουσία της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της γηραιάς ηπείρου. Μεταξύ αυτών και ο Ντάνιελ Χάκετ. Ο Ιταλός γκαρντ, σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα, αναμένεται να αποχωρήσει εφόσον δεχθεί πρόταση από άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας, κάτι που δεν είναι απίθανο να συμβεί μετά τις φετινές εμφανίσεις του, αν και το περασμένο καλοκαίρι συμφώνησε για δύο χρόνια.

Έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 υπέγραψε και ο Μάοντο Λο, ο οποίος όμως βρίσκεται ήδη στο μεταγραφικό στόχαστρο των Βαυαρών και φαντάζει εξίσου δύσκολο να συνεχίσει στην ομάδα. Ο τρίτος της… παρέας είναι ο Λίον Ραντόσεβιτς. Ο Κροάτης, κάτοχος γερμανικού διαβατηρίου, φόργουορντ/σέντερ ανανέωσε το 2016 για άλλα τρία χρόνια, αλλά κατά πώς φαίνεται θα κουνήσει κι εκείνος... μαντίλι, αναζητώντας ομάδα Ευρωλίγκας για να συνεχίσει την καριέρα του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ