22.7 C
Athens
Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Ο Μέγας Αλέξανδρος Καλοχωρίου επιστρέφει

Γυναικείο τμήμα θα αποκτήσει ξανά ο Μέγας Αλέξανδρος Καλοχωρίου, το οποίο θα αγωνιστεί την προσεχή αγωνιστική περίοδο στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΘ.

Οι προπονήσεις, μάλιστα, έχουν ήδη ξεκινήσει στο κλειστό του Καλοχωρίου υπό την τεχνική καθοδήγηση του Δημήτρη Ντάλη. Με ανακοίνωσή τους, από την ομάδα απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση σε όλες τις παίκτριες, 16 ετών και άνω, να περάσουν από τις προπονήσεις τους για να δοκιμαστούν. Οι μικρότερες αθλήτριες μπορούν επίσης να δοκιμαστούν για τα αγωνιστικά τμήματα των Μίνι, Παγκορασίδων και Κορασίδων.

Η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ανακοινώνει την επανίδρυση του ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ τμήματος για την προσεχή αγωνιστική περίοδο 2018-19. Καθημερινά πραγματοποιούνται προπονήσεις με τις υπάρχουσες αθλήτριες του συλλόγου. Οι προπονήσεις είναι ανοιχτές και απευθύνονται και σε αθλήτριες (2002 και μεγαλύτερες) οι οποίες θα ήθελαν να δοκιμαστούν με στόχο την στελέχωση της ομάδας.

Αθλήτριες μικρότερης ηλικίας 2003-μικρότερες μπορούν να δοκιμάζονται και για τα αγωνιστικά τμήματα ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ, ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ, ΜΙΝΙ. Οι προπονήσεις διεξάγονται στο Κλειστό Γήπεδο Καλοχωρίου. Όσες αθλήτριες επιθυμούν να λάβουν μέρος στις προπονήσεις μπορούν να απευθυνθούν: Ντάλης Δημήτρης 6978180084 (προπονητής), Καραγιαννίδης Δημήτρης 6973858606 (γενικός αρχηγός)».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ