25.3 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Έξαλλος ο Δ. Γιαννακόπουλος, τα «έψαλε» στους παίκτες

Το «παρών» στην προπόνηση του Παναθηναϊκού Superfoods έδωσε τη Δευτέρα (4/6) ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ο οποίος μίλησε σε έντονο ύφος στους παίκτες της ομάδας, εξαιτίας της εμφάνισής τους στον πρώτο τελικό της Stoiximan.gr Basket League, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Το «τριφύλλι» πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση που έφερε την ήττα. Μάλιστα θεωρείται σίγουρα η πιο απογοητευτική της χρονιάς, αλλά πιθανότατα και των τελευταίων ετών.

Η εικόνα αυτή προκάλεσε την οργή και δυσαρέσκεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ο οποίος πήγε στο ΟΑΚΑ κι απευθύνθηκε σε έντονο ύφος στους αθλητές της ομάδας, πριν την έναρξη της προπόνησης.

Χαρακτηριστικά τους ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός έχει κατακτήσει το λιγότερο έναν τίτλο από τη σεζόν 1995-96 κι έπειτα και δεν είναι δυνατόν να είναι εκείνοι που θα μείνουν χωρίς. «Αποκλειστήκατε από την ΑΕΚ στο Κύπελλο και από την κατά τεκμήριο κορυφαία ομάδα της Ευρώπης, την Ρεάλ στην Ευρωλίγκα. Δεν σας είπαμε τίποτα. Αλλά δεν είναι δυνατόν να χάσετε το πρωτάθλημα από τον χειρότερο Ολυμπιακό της τελευταίας δεκαετίας. Αν το… καταφέρετε και αυτό να σηκωθείτε όλοι και να φύγετε» και πρόσθεσε: «Δεν είναι δυνατόν κάποιοι από εσάς να τελειώνετε έναν τελικό χωρίς να έχετε κάνει ούτε ένα φάουλ. Αυτό δείχνει πολλά», τους ανέφερε στη συνέχεια πριν τους ξεκαθαρίσει πως: «Τα παχυλά συμβόλαια και οι αυξήσεις έρχονται μόνο μετά από ομαδικούς τίτλους και όχι με προσωπικά ρεκόρ και διακρίσεις».

Δυσαρέσκεια για την ευνοϊκή μεταχείριση του Ολυμπιακού

Παράλληλα, λίγο νωρίτερα τη Δευτέρα (4/6) είχε γίνει γνωστή η δυσαρέσκεια των ιθυνόντων της «πράσινης» ΚΑΕ για την αντιμετώπιση που έχουν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι από την Αθλητική Δικαιοσύνη, την Πολιτεία και τον Αθλητικό Εισαγγελέα η οποία θεωρείται ευνοϊκή σε σχέση με την αντίστοιχη που είχε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Από το «τριφύλλι» θεωρούν ότι δεν εκτιμήθηκε καθόλου η στάση που κράτησε θέλοντας να ρίξει τους τόνους και γι' αυτόν τον λόγο, από τον Φλεβάρη κατήγγειλε όλες τις δηλώσεις που έκαναν παίκτες και τεχνικό τιμ των «ερυθρόλευκων» και οι οποίες ήταν δυσφημιστικές για το άθλημα, αλλά και μία αντίστοιχη ανακοίνωση η οποία υπάρχει ακόμα στο σάιτ των Πειραιωτών.

Παρ' όλα αυτά κι ενώ έχει περάσει τόσος καιρός, δεν υπήρξε ακόμα καμία απόφαση από τους αρμόδιους φορείς. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ