22.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Κροατία δεν αστειεύεται

Η Κροατία δεν είναι διατεθειμένη να χάσει το επόμενο μεγάλο «ραντεβού» του διεθνούς μπάσκετ και στο τρίτο «παράθυρο» της FIBA για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 θα κατεβεί με όλα τα αστέρια της.

Η «Χρβάτσκα» ισοβαθμεί μέχρι στιγμής στην τελευταία θέση του Δ’ Ομίλου της Ευρωπαϊκής Ζώνης με την Ολλανδία, έχοντας απολογισμό μία νίκη και τρεις ήττες, με την Ιταλία να είναι αήττητη με 4-0 και τη Ρουμανία να έχει 2-2. Τον Ιούνιο θα παίξει στην Τεργέστη με τη «σκουάντρα ατζούρα» (28/06) και τον Ιούλιο θα δοκιμαστεί στην Κλουζ κόντρα στους Ρουμάνους (01/07) και περιθώριο για νέο στραβοπάτημα δεν υπάρχει, εφόσον θέλει να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην επόμενη προκριματική φάση.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ντράζεν Αντζούλοβιτς κάλεσε 28 παίκτες στην προεπιλογή, μεταξύ των οποίων είναι όλα τα «μεγάλα» ονόματα των Κροατών, όπως ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς των Ιντιάνα Πέισερς, ο Ντάριο Σάριτς των Φιλαδέλφεια Σίξερς, ο Ντράγκαν Μπέντερ των Φοίνιξ Σανς, ο Ίβιτσα Ζούμπατς των Λος Άντζελες Λέικερς, ο Άντε Ζίζιτς των Κλίβελαντ Καβαλίερς και ο free agent Μάριο Χεζόνια (Ορλάντο Μάτζικ).

Η προεπιλογή της Κροατίας: Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς, Ντάριο Σάριτς, Ίβιτσα Ζούμπατς, Άντε Ζίζιτς, Μάριο Χεζόνια, Κρούνοσλαβ Σιμόν, Ντράγκαν Μπέντερ, Χρβόγιε Πέριτς, Ροκ Στίπτσεβιτς, Κάρλο Ουλιάρεβιτς, Μάτε Κάλαϊτζιτς, Λούκα Μπάμπιτς, Φίλιπ Κρούσλιν, Γιάκοβ Μούσταπσιτς, Ντομπαγκόι Μπόσνιακ, Γιόσιπ Μπιλίνοβατς, Ρόκο Μπάντζιμ, Ίβαν Ράμλιακ, Ντάρκο Πλάνινιτς, Γιόσιπ Σόμπιν, Κρίστινα Κράινα, Αντόνιο Βράνκοβιτς, Ζέλικο Σάκιτς, Ντομαγκόι Βούκοβιτς, Μάρκο Αράποβιτς και Μάριν Μάριτς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ