21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Αλλάζει όψη η Τέντα (pics)

Διαφορετική... Τέντα μετά από πολλά χρόνια ταλαιπωρίας αναμένεται να βρουν οι κάτοικοι της Καλαμάτας, με τη μεμβράνη του Κλειστού να «ξηλώνεται» και τα έργα να βαδίζουν εντός προγράμματος.

Το Basketa.gr έχει πραγματοποιήσει στο παρελθόν αρκετές αναφορές, σχετικά με τα προβλήματα που δημιουργεί η χρόνια μη αντικατάσταση της μεμβράνης, η οποία περιβάλλει το Κλειστό της Τέντας στην Καλαμάτα. Ο Δήμος της πόλης, όμως, εν έτει 2018 θα έβρισκε επιτέλους τη λύση, με τη συμφωνία με την Arka Synthesis να επιτυγχάνεται, ώστε να ξεκινήσει τις εργασίες μέσα στον Μάιο και οι ομάδες, που χρησιμοποιούν το γήπεδο, να βρουν πια καλύτερες συνθήκες.

Όλα, αυτή τη στιγμή, βαίνουν προς αυτή την κατεύθυνση, με τον υπεύθυνο Δημοτικό Σύμβουλο για τις αθλητικές εγκαταστάσεις και Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου, κύριο Νίκο Μπασακίδη, να δίνει μία μικρή... γεύση του πώς είναι η Τέντα τώρα. Ένα γήπεδο «ξηλωμένο», με τις εργασίες να κυλούν μέσα στο χρονοδιάγραμμα, αφού η Arka Synthesis έχει περιθώριο αλλαγής της μεμβράνης έως τις 3/7. Πρόκειται για ένα διάστημα όπου, άλλωστε, δεν υπάρχουν ουσιαστικές αγωνιστικές υποχρεώσεις για κανένα σύλλογο.

Με την επιστροφή τους, όμως, φαίνεται πως θα συναντήσουν πολύ καλύτερες συνθήκες, σε σύγκριση με το πρόσφατο παρελθόν, κάτι που αποτελεί ένα αρχικό καλό νέο για την πορεία τους.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανήρτησε ο κύριος Μπασακίδης στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ