22.8 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Απίθανος ΜακΚόλουμ, έχει σφυγμό η Εφές (vids)

Η Αναντολού Εφές έδειξε στην Τόφας, ότι δε θα αφήσει τόσο εύκολα τα «όπλα», επικρατώντας με 94-88 στο Game 3 και μειώνοντας τη σειρά σε 2-1, με τον Έρικ ΜακΚόλουμ να είναι «σεληνιασμένος».

«Σημάδια» αντίδρασης φανέρωσε η Αναντολού Εφές, μπροστά στο φάσμα του αποκλεισμού από την Τόφας, με το 94-88 να τη διατηρεί μεν ακόμη σε μειονεκτική θέση, στη μεταξύ τους σειρά ημιτελικών για το πρωτάθλημα Τουρκίας, αλλά να την κρατά στο παιχνίδι. Οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν ήταν πολύ πιο αποφασιστικοί, σε σύγκριση με τα δύο πρώτα παιχνίδια στην Προύσα, και στο ημίχρονο είχαν καταφέρει να «χτίσουν» ήδη μία διαφορά σε διψήφιο νούμερο (48-37), διατηρώντας την κυριαρχία τους έως το τέλος, παρά την φανερή εκτελεστική βελτίωση των γηπεδούχων, για τους οποίος δεν έφταναν οι 32 πόντοι της τελευταίας περιόδου, ώστε να απειλήσουν πραγματικά.

Το πρόσωπο του αγώνα ήταν ξεκάθαρα ο Έρικ ΜακΚόλουμ σε μία εμφάνιση, που θα μπορούσε να μας θυμίσει τις μέρες των κορυφαίων του παιχνιδιών σε Απόλλωνα Πατρών και Πανιώνιο, φτάνοντας τους 34 πόντους με 8/13 σουτ, 16/16 βολές, τέσσερα ριμπάουντ και τρεις ασίστ. Στην αντίπερα όχθη, ο επίσης... πρώην δικός μας, λόγω Κηφισιάς, Τόνι Κρόκερ, ήταν εξαιρετικός με 31 πόντους και 10/16, αλλά δεν ήταν αρκετός για την Τόφας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ