22.8 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Τσεκάρει» Σπανούλη-Σίνγκλετον η Εφές

Η Αναντολού Εφές θέλει να κάνει δυναμικό μπάσιμο στις μεταγραφές για την επόμενη χρονιά και, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, στη λίστα της βρίσκονται ήδη οι Βασίλης Σπανούλης και Κρις Σίνγκλετον.

Η φετινή σεζόν ήταν απογοητευτική για την Αναντολού Εφές στην Ευρωλίγκα, με την τουρκική ομάδα να καταλήγει τελευταία και να επιθυμεί ριζικές αλλαγές στο ρόστερ της για την επόμενη χρονιά, αν και υπάρχουν χαμόγελα στην προσπάθεια για το τουρκικό πρωτάθλημα, μετά τη «σκούπα» στη σειρά με την Νταρουσάφακα και την πρόκριση στα ημιτελικά. Η διοίκηση του συλλόγου, επιθυμεί ένα σαφώς πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και στοχεύει σε παίκτες, που θα μπορούσαν να αλλάξουν την τύχη του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Trendbasket, η Εφές έχει ήδη «καρφιτσώσει» στη λίστα της, τα ονόματα των Βασίλη Σπανούλη και Κρις Σίγνκλετον. Για την περίπτωση του Αμερικανού, μάλιστα, αναφέρεται πως υπάρχει πρόθεση να του κατατεθεί πρόταση για διετές συμβόλαιο, αξίας 2.5 εκατομμυρίων δολαρίων. Το κοινό σημείο με τον ηγέτη του Ολυμπιακού είναι, σαφώς, το γεγονός ότι το συμβόλαιο και των δύο λήγει αυτό το καλοκαίρι και, είτε υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες είτε λιγότερες, ανάλογα με την περίπτωση, στην Εφές θέλουν να εξαντλήσουν τα περιθώρια για την απόκτηση αθλητών, σαν αυτούς τους δύο.

Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Σπανούλη, όπως τονίζει το ίδιο δημοσίευμα, υπάρχει η εναλλακτική λύση του πρώην «κιτρινόμαυρου», Σκότι Ουίλμπεκιν, που φέτος ανακηρύχθηκε πρωταθλητής του Eurocup με την Νταρουσάφακα, σε μία ονειρεμένη σεζόν για τον ίδιο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ