24.2 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Το… έχει το παιχνίδι ο Ντόντσιτς σύμφωνα με τον Νοβίτσκι

Με τα πλέον κολακευτικά σχόλια αναφέρθηκε στο Λούκα Ντόντσιτς ο Ντιρκ Νοβίτσκι, τονίζοντας πως θα είναι εξαιρετικός και στο ΝΒΑ.

Ο 39χρονος φόργουορντ των Ντάλας Μάβερικς έχει παρακολουθήσει την πορεία του Σλοβένου γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης στα ευρωπαϊκά παρκέ κι όπως χαρακτηριστικά τόνισε στο «105.3 The Fan’s The Ben & Skin Show», δηλώσεις που αναμετάδωσε το «Bleacher Report», θα τα πάει καλά και στο ΝΒΑ, όταν αποφασίσει να περάσει τον Ατλαντικό για να αγωνιστεί σε αυτό.

«Το έχει το παιχνίδι. Έχει τα σουτ από μέση απόσταση, έχει τις προσποιήσεις, είναι καταπληκτικός με την μπάλα. Μπορεί να τρέξει πικ εντ ρολ, κάτι που θα του χρησιμεύσει εδώ, γιατί η λίγκα στηρίζεται πλέον στα πικ εντ ρολ. Θεωρώ πως θα είναι εξαιρετικός. Για 19χρονο παιδί διαθέτει ήδη πλούσιο αγωνιστικό στιλ. Νομίζω πως θα είναι πρόκληση για εκείνον να αγωνιστεί στη θέση "1". Έχει το σώμα για τη θέση "2", κυρίως στην τωρινή εποχή, που όλοι χρησιμοποιούν χαμηλά σχήματα. Πιστεύω ότι θα τα πάει καλά», ήταν χαρακτηριστικά τα λεγόμενά του Γερμανού για το Λούκα Ντόντσιτς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ