25.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Λάσο: “Στην Αθήνα μείναμε ενωμένοι και φτάσαμε εδώ”

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης Πάμπλο Λάσο, λίγο μετά την πρόκριση στον τελικό της Κυριακής θυμήθηκε τον...εφιάλτη που έζησε η ομάδα του στον πρώτο προημιτελικό με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα, λέγοντας ότι αυτό ήταν το παιχνίδι που κράτησε ενωμένους τους παίκτες του. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Ευρωλίγκας:

"Ηταν απίστευτο εκείνο το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, καθώς χάναμε 20-0 στα πρώτα τέσσερα λεπτά και ήταν μια πολύ βαριά ήττα, αλλά ένας αγώνας μόνο. Μείναμε ενωμένοι, αντιδράσαμε και πλέον είμαστε στον τελικό και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες μου στους οποίους αξίζουν όλα τα συγχαρητήρια. Ηταν μια δύσκολη χρονιά με πολλούς τραυματισμούς, αλλά  ήρθαμε κοντά. Ξέραμε πως θα ζήσουμε κάτι ξεχωριστό και τα καταφέραμε. Τους χρειαζόμασταν όλους τους παίκτες υγιείς. Δουλεύαμε σκληρά, ήρθαν οι νίκες, επέστρεψαν οι παίκτες" τόνισε αρχικά ο τεχνικός της Βασίλισσας της Ευρώπης, που μόλις του θύμισαν τις χαμένες βολές χαμογέλασε: 

"Χάσαμε 14 , είναι απίστευτο δεν τολμώ να κοιτάξω το στατιστικό. Από την άλλη πλευρά για να νικήσουμε με τέτοιο τρόπο έχοντας χάσει τόσες βολές, κάναμε προφανώς πολύ καλά αρκετά άλλα πράγματα. Θα είναι ένας μεγάλος τελικός με τη Φενέρμπαχτσε. Δεν είναι μόνο ότι θα αγωνιστούν δύο μεγάλα κλάμπ, είναι ότι θα βρούμε απέναντί μας μια σκληρή και πολύ καλή ομάδα με βάθος στον πάγκο. Από που να αρχίσω, από τον Σλούκα και τον Ντίξον, που είδατε πως έπαιξε στον ημιτελικό. Αλλά έχει και τον Βέσελι, τον Ουάναμέικερ, τον Ντατόμε, τον Μέλι.

Η Φενέρμπαχτσε είναι σπουδαία. Έχει και πολύ καλούς ψηλούς. Είναι σκληροί, επιτίθενται στην μπάλα. Όταν μιλάς για έναν τελικό Φενέρ - Ρεάλ μιλάς για δύο μεγάλες ομάδες, με παίκτες - νικητές» τόνισε ενώ σχολίασε το γεγονός ότι όλοι λένε πως ο ίδιος είναι μόνο θιασώτης της επίθεσης:

«Διάβασα για έναν προπονητή ποδοσφαίρου, που είχε τη φήμη πως ασχολείται μόνο με την επίθεση, ενώ αυτός ουσιαστικά ασχολιόταν μόνο με την άμυνα. Για να παίξεις επίθεση, ειδικά στο ανοιχτό γήπεδο, πρέπει να παίξεις πρώτα άμυνα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ