25.2 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Ντουράντ: «Δεν είμαστε… οι σούπερ ήρωες του ΝΒΑ»

Σε μία έντονη στιγμή αυτοκριτικής, μετά την ήττα από τους Ρόκετς, ο Κέβιν Ντουράντ τόνισε πως οι Ουόριορς δεν είναι κάποια ακατανίκητη δύναμη στο ΝΒΑ, καθώς και ότι η ομάδα του οφείλει να αντιδράσει.

Κακή ήταν η εμφάνιση των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στο Χιούστον, με τους Ρόκετς να επιβάλλονται με 127-105 και να δηλώνουν παρόντες στους τελικούς Δύσης. Το πώς έπαιξαν οι παίκτες του Στιβ Κερ, άλλωστε, ήταν το στοιχείο που προβλημάτισε, και όχι η ήττα από μία επίσης εξαιρετική ομάδα. Πολλά πράγματα πρέπει να αλλάξουν, λοιπόν, εν όψει του Game 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας (21/5, 2:00) και ο Κέβιν Ντουράντ άφησε το στίγμα του.

Σε ερώτηση σχετική με την απόδοση των «Πολεμιστών», ο εκ των «αστέρων» τους επεσήμανε πως «δεν είμαστε ανίκητοι, δεν είμαστε οι... σούπερ ήρωες του ΝΒΑ». Η λέξη που χρησιμοποίησε ήταν το «juggernauts», που κάνει αναφορά στο σχετικό χαρακτήρα των X-Men, με τον Ντουράντ να συμπληρώνει ως εξής: «Είμαστε καλή ομάδα, αλλά είναι κι εκείνοι εξαιρετικοί. Αυτή είναι η ομορφιά του παιχνιδιού, σε κάποια παιχνίδια θα σε πατήσουν, θα σου δώσουν γροθιά στο πρόσωπο. Εσύ πρέπει να βρεις τρόπο να αντιδράσεις».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ