20.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Γιατράς: «Πάμε για τη νίκη»

Μονόδρομος είναι η νίκη για τον Προμηθέα στον πρώτο αγώνα του με το Λαύριο για τα προημιτελικά της Stoiximan.gr Basket League, προκειμένου να μη χάσει το πλεονέκτημα έδρας που με τόσο κόπο εξασφάλισε κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου.

Οι Πατρινοί θα υποδεχθούν την Τετάρτη (16/05, 20.15) στο «Δημήτρης Τόφαλος» τους «κυανοκίτρινους», με τον προπονητή τους Μάκη Γιατρά να αναφέρει σχετικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους: «Τερματίσαμε στην τρίτη θέση της κανονικής σεζόν, έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας και με τη βοήθεια του κόσμου μας, τον οποίο και καλούμε να έρθει στο γήπεδο και να μας βοηθήσει -όπως, κάνει όλη τη χρονιά φέτος- πάμε για τη νίκη». Ο προπονητής του Προμηθέα Πατρών θα έχει στη διάθεσή του κόντρα στο Λαύριο και το Μίλαν Μιλόσεβιτς, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, αντίθετα την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του έτερου τραυματία, Λάνγκστον Χολ, ανάλογα με την κατάστασή του. Διαθέσιμοι θα είναι οι Γκίκας, Δημάκος, Σαλούστρος (ξεκουράστηκε στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό), Πράδερ, Φαγέ, Λίποβι, Σκούφης, Έλις, Γερομιχαλός και Τουτζιαράκης.

Με ανακοίνωσή τους από την ΚΑΕ υπενθυμίζουν για τα εισιτήρια: «Οι φίλοι του Προμηθέα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια της αναμέτρησης ηλεκτρονικά μέσω της Viva ή 09:00-17:00 από τα γραφεία της ΚΑΕ (Κανακάρη 136, 5ος όροφος). Μετά τις 6 το απόγευμα τα εισιτήρια θα διατίθενται στο γήπεδο. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχουν, όπως πάντα, και μειωμένα εισιτήρια για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 7 ευρώ. Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ