22.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Τελείωσαν με δείπνο στον Άρη

Ένας «Γολγοθάς» τελείωσε για τον Άρη στο φετινό πρωτάθλημα, με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο να αποχαιρετώνται, παρευρισκόμενοι σε δείπνο που τους παρατέθηκε.

Ο Άρης πέρασε μία διόλου εύκολη χρονιά, όπου το όνομά του συνδέθηκε ακόμη και με τη λήξη του υποβιβασμού από τη Stoiximan.gr Basket League για κάποιο διάστημα. Στο τέλος, όμως, ουκ ολίγες αλλαγές συνέβησαν, τόσο στη διοίκηση (Γουλιέλμος αντί Λάσκαρη ο νέος μεγαλομέτοχος) όσο και στο τεχνικό επιτελείο (Αγγέλου αντί Γιαννάκη πρώτος προπονητής), με την ομάδα τελικά να φτάνει να διεκδικεί μέχρι και θέση στην οκτάδα, χωρίς ωστόσο να την κερδίσει στη Ρόδο.

Σε κάθε περίπτωση, η σεζόν τελείωσε ευχάριστα, αν αναλογιστεί κανείς όσα συνέβησαν προηγουμένως και το καλό κλίμα φάνηκε στο δείπνο που παρατέθηκε στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο. Με αυτό τον τρόπο, ολοκληρώθηκε η χρονιά για τους «κίτρινους», οι οποίοι στη συνέχεια θα χρειαστεί να σχεδιάσουν το μέλλον τους. Παρόντες στο δείπνο, πλην αθλητών και προπονητών, ήταν επίσης ο γενικός αρχηγός του Άρη, Νίκος Ζεϊμπέκης αλλά και το μέλος του ΔΣ της ΚΑΕ, Τάσος Μωυσιάδης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ