24.9 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Χωρίς τον Μιλουτίνοφ με Κύμη

Τα προβλήματα μοιάζουν να μειώνονται για τον Ολυμπιακό με την έναρξη των play offs της stoiximan.gr Basket League. Mπορεί να μην υπολογίζει ως το τέλος της σεζόν στους Δημήτρη Αγραβάνη και Κιμ Τιλί, αλλά ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι έτοιμοι να επιστρέψουν για τη σειρά των αγώνων με την Κύμη. Μοναδικός από τους ενεργούς παίκτες που παραμένει εκτός είναι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Σέρβος σέντερ αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού στη σειρά των play offs της Ευρωλίγκας με την Ζαλγκίρις Κάουνας, ενώ στο τέταρτο αγώνα είχε υποστεί και διάστρεμμα. Ο Μιλουτίνοφ δεν είναι 100% έτοιμος , δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα και δεν θα αγωνιστεί στον πρώτο αγώνα με την Κύμη αύριο (16/5, 19.00) στο ΣΕΦ. Με το γνωστό πρόβλημα (μερική ρήξη έσω μηνίκου στο δεξί γόνατο) θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Γιώργος Μπόγρης.

Τα καλά νέα για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο είναι η επιστροφή των Πρίντεζη - Παπαπέτρου. Και οι δύο Έλληνες φόργουορντ προπονήθηκαν κανονικά σήμερα και θα είναι στη διάθεση του "ερυθρόλευκου" τεχνικού.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ