23.5 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Εμπιστοσύνη στους Χιούστον Ρόκετς

Πιο χαλαρή στοιχηματικά η σημερινή (14/5) ημέρα, καθώς οι αναμετρήσεις που διεξάγονται δεν είναι πολλές. Πάρ' όλα αυτά θα προσπαθήσουμε να πάμε ξανά ταμείο με βάση τις πάντοτε ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Οι τελικοί της Ανατολής ξεκίνησαν το βράδυ της Κυριακής (13/5), ενώ απόψε ξεκινούν εκείνοι της Δύσης στο ΝΒΑ. Οι Χιούστον Ρόκετς υποδέχονται τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και η αγωνία κορυφώνεται... Οι γηπεδούχοι έχουν το πλεονέκτημα έδρας κι έχουν δημιουργήσει ένα σύνολο ικανό για τη νίκη. Θα τους εμπιστευτούμε ποντάροντας στο θετικό αποτέλεσμα γι' αυτούς, σ' έναν αγώνα που προσφέρεται με 0% γκανιότα.

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Στα πλέι οφ του λιθουανικού πρωταθλήματος, η Πιένο φιλοξενεί τη Νεπτούνας. Θα στηρίξουμε το «διπλό» σε αρκετά καλή απόδοση. Με το ίδιο σημείο θα πάμε και στον αγώνα της Γιουβέντους με τη Λιέτουβος Ρίτας.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Λίγο πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου στο Ισραήλ, η Χάποελ Εϊλάτ μπορεί να κάμψει στο γήπεδό της την αντίσταση της Μακάμπι Άσχοντ. Αντίθετα, στο «διπλό» θα ποντάρουμε στην αναμέτρηση της Μακάμπι Ρισόν με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Μονό

Χιούστον Ρόκετς - Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς   1    1,92

Δυάδα

Πιένο - Νεπτούνας   2    1,65

Γιουβέντους - Λιέτουβος   2   1,26

Δυάδα

Χάποελ Εϊλάτ - Μακάμπι Άσχοντ   1    1,73

Μακάμπι Ρισόν - Μακάμπι Τελ Αβίβ  2   1,44



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ