24.3 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Έκτη η Χίμκι, αποκλείστηκε η Αστάνα

Η Χίμκι έκανε την ανατροπή στην «Arena Sever», κερδίζοντας με 89-84 την αδιάφορη Ενισέι για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της VTB League.

Το συγκρότημα του Γιώργου Μπαρτζώκα βρέθηκε να χάνει με 68-57 στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου, αλλά κυριάρχησε στην τελευταία περίοδο κι έτσι κατέλαβε την έκτη θέση και στον πρώτο γύρο των πλέι οφ θα τεθεί αντιμέτωπο με την 3η Λοκομοτίβ Κουμπάν. Ο Έλληνας τεχνικός δεν είχε στη διάθεσή του τον Αλεξέι Σβεντ, ενώ από τους ξένους έπαιξε μόνο ο Τσαρλς Τζένκινς, ο οποίος σκόραρε 19π. Ο Αντρέι Ζούμπκοφ με 27π. οδήγησε επιθετικά τους φιλοξενούμενους, ενώ 18π. αλλά με μόλις 4/11 σουτ εντός παιδιάς είχε ο Βιάτσεσλαβ Ζαΐτσεφ. Εκτός πλέι οφ είχε μείνει, από την προηγούμενη αγωνιστική, η Ενισέι.

Με ήττα, με 92-75 από την Άβτοντορ στο «Saryarka Velodrome», ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην κανονική περίοδο η Αστάνα. Ο Λεωνίδας Κασελάκης ήταν άστοχος, τελειώνοντας το ματς με 8π. με 1/2 βολές και 3/11 σουτ εντός παιδιάς, τρία ριμπάουντ, ισάριθμα κλεψίματα, μία ασίστ κι ένα λάθος σε 27.02’, ενώ πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων αναδείχθηκε ο Μάλκολμ Γκραντ με 22π. Από τους νικητές ο Κότι Κλαρκ «σταμάτησε» στους 30π., έχοντας επίσης εφτά ριμπάουντ, μία ασίστ, τρία κλεψίματα, αλλά και ισάριθμα λάθη. Ύστερα από αυτή την ήττα της, δεύτερη διαδοχική, το συγκρότημα του Καζακστάν έμεινε εκτός πλέι οφ. Πέμπτη στην κανονική περίοδο τερμάτισε η Άβτοντορ και στα πλέι οφ θα παίξει με την 4η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ