21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ελπίζει για τετράδα η Λιμόζ

Η Λιμόζ συνεχίζει να πιστεύει στην τετράδα και το πλεονέκτημα στο γαλλικό πρωτάθλημα, περνώντας από την έδρα της Αντίμπ, ενώ «διπλό» παραμονής πανηγύρισε στο Τουλόν η Σολέ.

Στο παιχνίδι για την κατάκτηση του πλεονεκτήματος έδρας στο πρωτάθλημα Γαλλίας έμεινε η Λιμόζ, που κέρδισε εκτός έδρας με 86-78 την Αντίμπ, βάζοντάς της δύσκολα στο θέμα της παραμονής. Οι φιλοξενούμενοι, βελτιώνοντας την άμυνά τους μετά το 26-23 της πρώτης περιόδου, έφτασαν σε ένα επιμέρους 15-25, οδεύοντας προς το ημίχρονο, και διατήρησαν τον έλεγχο μέχρι το τέλος, βάζοντας πίεση πια στην τέταρτη Ντιζόν, με τον Κένι Χέις να έχει 20 πόντους, με 6/11 σουτ και 7/7 βολές. Για τους γηπεδούχους, οι 24 πόντοι με επτά ασίστ του πρώην... Αχαιού - και όχι μόνο - Τζέρελ Μπλάσινγκεϊμ δεν ήταν αρκετοί.

Τεράστιο «διπλό» πήρε στο Τουλόν η Σολέ, κάμπτοντας με 86-80 την αντίσταση της Τουλόν και ανανεώνοντας, λογικά, το ραντεβού με την κορυφαία κατηγορία για την επόμενη χρονιά. Με τον άλλοτε «άσο» του Κοροίβου, Τόντρικ Γκότσερ, να οδηγεί την ομάδα του με 21 πόντους και τέσσερα ριμπάουντ, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 31-54 στο ημίχρονο, βάζοντας γερές βάσεις, όπως αποδείχθηκαν, καθώς η Τουλόν στη συνέχεια αντέδρασε και δεν ήταν μακριά από την ανατροπή, με πρωταγωνιστή τον άλλοτε γκαρντ του Ρεθύμνου Ρέτζι Άρνολντ, που είχε 29 πόντους και πέντε ριμπάουντ, χωρίς όμως στο τέλος να επιτευχθεί.

Παρασκευή 11/5:

Τουλόν-Σολέ 80-86
Αντίμπ-Λιμόζ 78-86

Σάββατο 12/5:

Λε Μαν-Στρασμπούρ
Μπουρ-Ρεμς
Ελάν Σαλόν-Λε Πορτέλ
Ντιζόν-Γκραβελίν
Νταντέρ-Λεβαλουά
Ορτέζ-Μπουλαζάκ
Βιλερμπάν-Μονακό



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ