21.1 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Έτοιμος για ΑΕΚ και… Τζέιμς αντί Ντένμον

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κερδίσει και το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ώστε να κερδίσει την κανονική περίοδο της Stoiximan.gr Basket League αήττητος, με τον Μάικ Τζέιμς να παίρνει τη θέση του Μάρκους Ντένμον στο ρόστερ.

Αλλαγή στο ρόστερ του για το ελληνικό πρωτάθλημα πραγματοποιεί ο Παναθηναϊκός, με τον Τσάβι Πασκουάλ να αποφασίζει να βάλει στην «εξίσωση» τον Μάικ Τζέιμς και τον πρώτο του αγώνα να είναι αύριο (11/5, 20:00) κόντρα στην ΑΕΚ, με τους «πράσινους» να αγωνίζονται πλήρεις. Ο Αμερικανός γκαρντ θα πάρει τη θέση του Μάρκους Ντένμον, ο οποίος προς το παρόν βρίσκεται εκτός ρόστερ, μαζί με τους Κένι Γκάμπριελ και Άντριαν Πέιν.

Κάτι τέτοιο, όμως, δε σημαίνει πως έχει διαμορφωθεί το ρόστερ του «τριφυλλιού», εν όψει των playoffs, όπου ο στόχος του πρωταθλήματος έχει καταστεί επιτακτικής ανάγκης. Κι αυτό, γιατί ο Παναθηναϊκός έχει δικαίωμα σε μία ακόμη αλλαγή ξένου, προτού τελειώσει η κανονική περίοδος της Stoiximan.gr Basket League και, αν τελικά αυτή πραγματοποιηθεί, θα εξαρτάται από την κατάσταση των Κέι Σι Ρίβερς και Ματ Λοτζέσκι, με τον Άντριαν Πέιν να φαίνεται να... παραμονεύει. 

Οι πρωταθλητές Ελλάδος, βέβαια, έχουν μερικές μέρες μπροστά τους, ώστε να αποφασίσουν με ποιους έξι ξένους είναι καλύτερο να παραταχθούν και να προβούν στην πιο ορθή απόφαση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ