20.7 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

LIVE από το ΟΑΚΑ – Η ποδοσφαιρική κούπα στο γήπεδο! (vid)

Λιγότερο από μία ώρα απομένει για την έναρξη του μεγάλου τελικού του φάιναλ φορ του BCL και η προθέρμανση των παικτών της ΑΕΚ διακόπηκε από μια... κούπα! Οι παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας το κύπελλο του πρωταθλητή, που τους απονεμήθηκε το Σάββατο στη Ριζούπολη, μέσα σε αποθέωση! Οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ διάκοψαν την προθέρμανση τους για να σχηματίσουν έναν διάδρομο μέσα από τον οποίον πέρασαν οι ποδοσφαιριστές, την ώρα που οι οπαδοί της ΑΕΚ τραγουδούσαν και πανηγύριζαν έξαλλα!

-Η προθέρμανση των δύο ομάδων άρχισε γύρω στις 19:30, αλλά λίγα λεπτά αργότερα και μετά την είσοδο της ποδοσφαιρικής ομάδας διακόπηκε. Οι παίκτες αποχώρησαν και έδωσαν τη θέση τους στους ΟΝΙΡΑΜΑ, που αυτή τη στιγμή δίνουν το δικό τους σόου σε μια προσπάθεια να χαλαρώσουν λίγο τον κόσμο από την αγωνία του για τον τελικό.

-Οι ΟΝΙΡΑΜΑ τελείωσαν, η αλήθεια είναι ότι ελαχιστοι ασχολήθηκαν μαζί τους, και τώρα οι ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να κάνουν την κανονική προθέρμανσή τους.

-Και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, στο ΟΑΚΑ. Γνωστός ΑΕΚτσής...

-Παρών και ο Κένι Γκάμπριελ στο ΟΑΚΑ. Αυτός δεν είναι ΑΕΚτσής, αλλά ήρθε να απολαύσει τον τελικό ως ουδέτερος. Μαζί του είναι και ο Μάικ Τζέιμς, που είχε προαναγγείλει από προχθές οτι θα ερχόταν.

-Μόλις έκανε την είσοδό του στο ΟΑΚΑ ο Πρίγκιπας του Μονακό Αλβέρτος.

-Αρχίζει η παρουσίαση των ομάδων. Η Μονακό αποδοκιμάζεται έντονα



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ